tanden bleken via een druppelflesje

Author:
James
Posted:
do, 06/15/2006 - 12:17
Hallo,

Ik ben 21 jaar en wil iets wittere tanden. Ik heb daarom een flesje Onvax Dentis besteld. Dit product is een flesje van 12 ml met daarin Solutio Hydrogeni Peroxvdi 3%. De bijsluiter zegt dat je na ongeveer 2 weken geleidelijk verschil ziet. Ik merk eigenlijk nog niets na deze twee weken en ik ben eigenlijk benieuwd naar wat een tandarts van dat product vindt.

groeten,

James
vV

wij bleken met 15-20% wat een paar uur per dag in situ is (met bleeklepeltje).

druppelen met deze concentratie heeft werkelijk geen enkele zin. Dit geldt voor alle vrij verkochte zogenaamde bleekprodukten. Hier worden alleen de verkopers wijzer van (en niet bleker, want die gaan lekker in de zon liggen van de winst).
do, 06/15/2006 - 13:00 Permalink
de digitale tandarts

Het is wel zo dat de bleekproducten waar wij mee werken 10-20% carbamideperoxyde bevatten, maar dat komt overeen met 3,5-7% pure waterstofperoxyde in oplossing.
Dus de 3% peroxydeoplossing is wat sterkte betreft niet slecht, het probleem is echter dat het puur is en niet langzaam vrijkomt. Hierdoor moet je het steeds verversen en kan je het ook niet lang laten inwerken. Een bleeklepel kan je uren inhouden, waardoor de werking veel dieper is.

Een ander probleem is dat de pure peroixyde oplossing zuur is en schade kan geven aan je glazuur, ook zal het te irriterend zijn voor je tandvlees. De producten van de tandarts zijn zo samengesteld dat dit geminimaliseerd is.

Met vriendelijke groet.
do, 06/15/2006 - 13:54 Permalink
James

Hartstikke bedankt voor de informatie. Ik gooi dat flesje nu meteen weg, want mijn glazuur en tandvlees zijn me heilig. Ik heb binnenkort een afspraak bij de tandarts en zal daar informeren over verstandig bleken.

groeten,

James
do, 06/15/2006 - 14:16 Permalink
maartee69

Ik zou hier sowieso nooit aan beginnen bij onvax dentis, zeer slechte service.
Geld wat ik terug zou krijgen heb ik niet gehad, 4 mailtjes over gestuurd want ik zou het op 1 november terug krijgen, ik krijg geen antwoord meer!!!
het zijn oplichters, als je iets besteld krijg je of het foute of je krijgt niks en dan zeggen ze hetzelfde als dat ze tegen mij hebben gezegd:

U zal het product nog een keer moeten bestellen want anders staat het hier niet goed in het systeem, hierna krijg je de eerst volgende maand je geldbedrag terug gestort op je bankrekening.

bij mij was dat eigenlijk op 1 november maar niks meer van gezien of gehoord, en ze reageren gewoon niet meer!!! ik ben mijn geld dus gewoon kwijt, dus ik wil jullie er voor waarschuwen dat ze heel onbetrouwbaar en gewoon asociaal zijn!!
vr, 11/18/2011 - 22:08 Permalink