Tandarts spiegeltje

Author:
Cyb
Posted:
ma, 06/20/2005 - 05:01
Weet iemand waar tandarts spiegeltjes verkrijgbaar zijn?

http://www.dentalworld.nl/images/main/home2.jpg
prondel

Weet iemand waar tandarts spiegeltjes verkrijgbaar zijn?


Bij de gereedschapspeciaalzaak. Echt waar. Soms zelfs met een antenne handvatje. En natuurlijk bij tandarts-toeleveringsbedrijven zoals HenrySchein, DentalUnion, Demedis. Maar als je er eentje op die manier wilt kopen kan je ook vragen of je 'm van de tandarts mag overkopen, da's dan wel zo snel (als het mag)
ma, 06/20/2005 - 08:53 Permalink
minique

hihihi - was ik ook al nieuwsgierig naar.

Ik gebruik zelf wel het spiegeltje en de haakjes bij mijn hobby (het maken van miniaturen). Met de een is het gemakkelijk om om een hoekje te kijken als je een lastig karweitje hebt. De haakjes zijn heel handig bij het wegschrappen van lijmresten bijv.
Ik heb ook wel gehoord dat mensen de haakjes gebruiken om kleine rubberen ringetjes bij duikers-apparatuur eruit te peuteren voor vervanging...

:smt006 Monique
ma, 06/20/2005 - 16:22 Permalink
Cyb

Ga je er mee doen?

Ik wil zelf mijn verstandskiezen gaan trekken. Dat scheelt enorm veel geld. Dit leek me wel handig om te kijken hoe de kiezen daar in de buurt eraan toe zijn, zodat ik weet hoveel ruimte ik heb etc.
ma, 06/20/2005 - 16:30 Permalink
Cyb

:o :o :o


Ik hoop dat dat een grapje is..

Uiteraard :smt003

Mijn tandarts heeft afgelopen week een gaatje gevonden in 1 van mijn kiezen bovenin. Ik heb daar totaal geen zicht op, en wist ook niet dat er een gaatje zat.

Ik hoop met zon tandspiegeltje daar wat meer zicht te krijgen.

Net even langs de DA geweest, welke op de Lactona website wordt genoemd. Maar daar hadden ze helaas geen spiegeltje. Deze week maar even langs in Rotterdam. Als ze het niet in de winkel daar hebben, bestel ik het via hun website.
ma, 06/20/2005 - 18:22 Permalink