Tand erosie

Author:
K.H. Lieberman
Posted:
wo, 06/16/2010 - 00:56
Hoi! Ik kwam op dit forum door te zoeken op tand erosie, en ik zou daar graag meer over willen weten. Ik ben een studente van 22 jaar, en heb ernstige tand erosie, en de laatste keren dat ik bij de tandarts was had ik +/- 15 gaatjes. Ik vind mijn tanden ontzettend lelijk, want ze zijn kort, doorzichtig, klein, dof en gelig. Ik vrees ook dat ze afbreken, en je kan zien dat er zelfs al kleine stukjes afgebroken zijn. En, ik ze zijn erg gevoelig. Op welke andere manieren kan je tanden met erosie mooier en minder gevoelig maken? Ik zou heel graag weer witte, en gezonde tanden willen..

Groetjes!
Lieneke

Allereerst is hier preventie ontzettend belangrijk. Ga dus naar de mondhygienist, is eigenlijk het beste advies dat ik je kan geven.

Om je tanden weer mooi te maken...dat is nog niet zo eenvoudig. Vooral omdat je beet waarschijnlijk weer helemaal hersteld moet worden; de manier waarop tanden en kiezen op elkaar aansluiten. Ik denk dat je je het beste kunt laten verwijzen naar een tandarts die hierin gespecialiseerd is.
wo, 06/16/2010 - 07:48 Permalink