Renovatie gebit

Author:
Droomy
Posted:
zo, 12/05/2010 - 21:35
Ik ben ontzettend bang voor de tandarts.... :smt010 Niet zozeer voor de pijn.... Maar ik schaam :oops: mij om mijn mond open te doen!!!!
Dit omdat ik vroeger toen ik nog klein was de tandarts bij elk gaatje GVD zei...... en ik bang werd voor elke reactie als ik mijn mond open doe....oh wat een ellende (zal ik dan wel horen....)

Ik heb mijn gebit verwaarloosd in mijn zwangerschap... Heb het erg zwaar gehad door overgeven en in een soort depressie geraakt.
Dronk veel zoete dranken en snoepte veel...
Er waren ook twee stukken afgebroken welke hierna bruin zijn geworden. Ik durfde niet naar de tandarts en dacht ook ik ben zwanger en kan geen verdoving krijgen..(is onzin ik weet het)

Maar goed nu ben ik 7 weken geleden bevallen en durf ik niet eens zo meer echt met mijn mond open te praten en te lachen helemaal niet...

Ik wil heel erg graag mooiere witte tanden en die bruine randjes en stukken weg. Er zal ook een brug geplaatst moeten worden.

Ik ben dus op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen.... en goed..... Ik wil een mooi gebit waardoor ik weer durf te lachen en een leuke moeder zal worden.....
Was al wel even op het internet kct tegen gekomen in amsterdam zuid.

Heeft er iemand ideeen/tips/ervaringen??