Prijzen CDC-kliniek (gebitsrenovatie)

Author:
gerben
Posted:
wo, 02/02/2005 - 20:26
Hallo,

heeft iemand een idee rond welk bedrag een totale gebitsrenovatie bij cosmetische kliniek ligt. Ik ben er over na aan het denken, maar voordat hun een prijs willen zeggen, moet je eerst 100 euro betalen voor een consult.

Ik hoef niet een precies bedrag te weten omdat het natuurlijk voor elk gebit verschilt, maar gewoon een indicatie.
Ik heb een goed onderhouden gebit, maar het staat scheef en het is smal. ALs ik op hun site 'naam verwijderd' voor en nafoto;s bekijk zie ik echt mogelijkheden en dat maakt me blij! Dus aleen maar een indicatie vind ik al goed...

Bedankt!
Senny

Dag Gerben,

Ik ben ook bij de CDC kliniek geweest in Best, 100 euro betaald voor een consult, daarna kreeg ik een begroting van 10.000 euro. ja, je leest het goed en zo spannend is het allemaal niet in mijn mond. Ik ben nu bij een andere kliniek onder behandeling en die doen hetzelfde voor de helft van de prijs.

Het vervelende is dat je pas iets weet (gericht op jouw situatie)als je die 100 euro hebt betaald, als achteraf blijkt dat het erg duur is, is dat wel balen van het geld dat je hebt uitgegeven (en er nog niks voor terug hebt gekregen).

Ik zal je nog een ander adres geven, ik geloof dat zij kosteloos een consult doen.'url verwijderd door beheer' Niet schrikken, ze doen ook haartransplantaties enzo, daar moet je even doorheen kijken.

Succes!
di, 02/08/2005 - 16:13 Permalink
vV

de link klopt niet?? ik krijg een site van een internetsitebouwbedrijf??

Overigens kan over het algemeen elke tandarts die thuis is in de huidige technieken en materialen hetzelfde bereiken.

En er zijn altijd meerdere opties! wat ik bij patienten gezien heb die daar geweest zijn is dat zij 1 plan voorleggen wat het naar hun idee moet worden.
Tevens heb ik bij de tot nu toe door mij bekeken plannen/patienten in het door hen opgestelde plan geen lange termijn visie gezien, of dat in het plan rekening is gehouden met de reden dat de gebitstoestand is wat hij nu is.

Let wel dit is MIJN visie en mening! Gebaseerd op een beperkt aantal patienten die voor een second opinion kwamen na consult aan CDC.
di, 02/08/2005 - 17:08 Permalink
Wybrand

Hoi hoi,

Bij welke kliniek ben je nu dan onder behandeling?

Greetz, Wybrand

Dag Gerben,

Ik ben ook bij de CDC kliniek geweest in Best, 100 euro betaald voor een consult, daarna kreeg ik een begroting van 10.000 euro. ja, je leest het goed en zo spannend is het allemaal niet in mijn mond. Ik ben nu bij een andere kliniek onder behandeling en die doen hetzelfde voor de helft van de prijs.

Het vervelende is dat je pas iets weet (gericht op jouw situatie)als je die 100 euro hebt betaald, als achteraf blijkt dat het erg duur is, is dat wel balen van het geld dat je hebt uitgegeven (en er nog niks voor terug hebt gekregen).

Ik zal je nog een ander adres geven, ik geloof dat zij kosteloos een consult doen. 'url verwijderd'. Niet schrikken, ze doen ook haartransplantaties enzo, daar moet je even doorheen kijken.

Succes!
vr, 12/26/2008 - 03:23 Permalink
snoop

Ik ben er recent geweest en was 150 euro lichter en stond binnen 5 minuten weer buiten.
Ze konden niks voor me doen; ik werd zo snel mogelijk naar buiten gewerkt (uiteraard na betaling).
Ik zou me eerst orienteren op andere goedkopere alternatieven, bijv. je eigen tandarts of een orthondontiepraktijk! Daar kon ik in ieder geval wel terecht en werd ik veel fijner behandeld.
ma, 01/19/2009 - 20:39 Permalink
vV

Ze konden niks voor me doen
dat lijkt mij sterk, u komt toch met een bepaalde vraagstelling naar zo`n club. Wat was de vraagstelling?? Ik denk eerder dat zijn niets konden doen/vinden/bedenken wat leuk was voor de agenda en declaratievulling, dan dat zij echt niets konden. Knap trouwens dat men daar al na 5 minuten achter was bij iemand die zij zo kort zien. Is er wel een foto gemaakt? zo ja vraag dan in ieder geval het digitale bestand op! doen ze in ieder geval nog iets voor het geld, en scheelt elders weer maken van een nieuwe.
di, 01/20/2009 - 09:38 Permalink
snoop

Klopt. Ik had inderdaad een specifiieke vraagstelling.
Ik heb een forse gummy smile.
Er zijn eerst foto's gemaakt en een scan.
Daarna was ik 'welkom' bij de tandarts + stagiair. De tandarts zei dat hij in tijden niet zo'n goed (sja heb geen gaatjes) gebit had gezien maar dat hij niks voor mij kon doen en er maar mee moest leren leven.
Hij zei dat ik als al mijn tanden verrot waren of na een auto-ongeluk van harte welkom was.
Ik stond dus binnen 5 minuten weer buiten.

Op hun website en in hun radiocommercials wordt toch duidelijk verwezen naar cosmetische oplossingen. Maar misschien heb ik het verkeerd geinterpreteerd.
ma, 01/26/2009 - 21:16 Permalink
Laumans

Graag wil ik als medewerker van CDC Kliniek wat toelichten. Alhoewel de positieve berichten over CDC kliniek meestal verwijderd worden.

Het klopt dat sommige patiënten snel klaar zijn met de intake.
Het is namelijk zo dat CDC naast behandelingen met medische noodzaak, veel cosmetische behandelingen doet en gebruik maakt van een behandelmethode met facings. Dat zijn porceleinen schildjes (soort van halve kronen) die op een wat afgeslepen tand geplaatst worden. Dit is een dure oplossing omdat het handwerk is wat in ons eigen laboratorium gemaakt wordt (en niet in Azie).

Indien patiënten nog niet bij de orthodontist zijn geweest, wordt altijd geadviseerd om ook eerst de orthodontist te bezoeken voor het beste vergelijk. Voor facings moet je nl. van gezonde tanden slijpen en dat is niet altijd de beste oplossing. Tenzij de patiënt zelf aangeeft dat hij/zij echt een cosmetische correctie wil en zeker niet een lange periode met een beugel wil lopen. Dat is dan een eigen keuze. Dat is de fylosofie van CDC Kliniek.
En ja, behandelingen kunnen heel duur zijn. Maar in tandheelkunde zijn er goedkope en dure oplossingen. Tijdens de intake wordt dat duidelijk gemaakt. De patiënt is vrij om te kiezen. Als je een afspraak maakt bij CDC Kliniek wordt er altijd gewezen op de mogelijke kosten. Maar niet iedereen luistert of leest goed. Dat proberen wij zoveel als mogelijk te voorkomen, maar af en toe slipt er iemand tussendoor die er toch een eigen interpretatie aan geeft.

Jammer dat er op dit forum door tandartsen zo negatief gereageerd wordt over ons. Er wordt nooit verteld dat wij 10 jaar garantie geven, meer dan 10 jaar bestaan, alleen maar met BIG geristreerde tandartsen werken en NVOI aangesloten implantologen. We zijn heel hard gegroeid (dus zo slecht zullen we dan toch niet zijn). Hebben alle kwaliteitskeurmerken gehaald, en hebben een jaarlijks getoetste patiënttevredenheid van 8.4! Dat wil toch ook wat zeggen!

We zijn op eigen krachten groot geworden ondanks de negativiteit van vele tandartsen. Ik nodig daarom iedereen graag uit om bij ons eens te komen kijken in onze 3 klinieken en met eigen ogen te zien wat voor kwaliteit, service en aandacht wij bieden. Gelukkig zijn er jaarlijks duizenden patiënten die wel gelukkig zijn met ons en door deze negativiteit heenprikken. En zeker niet met een behandeltarief vanaf 10.000 euro wat vaak geschreven wordt. Was dat maar waar!

Ik hoop hiermee een bericht te hebben geplaatst zodat de lezer zelf een eerlijke overweging kan maken, voordat hij/zij bij CDC een intake reserveert.

L. Laumans, CDC Kliniek
do, 02/12/2009 - 12:50 Permalink
Lieneke

Alle meningen zijn gegeven; dit gaat op slot.

Positieve berichten die door medewerkers van het CDC werden geschreven, zijn inderdaad verwijderd. Daarnaast worden bijna alle namen van praktijken en tandartsen hier verwijderd.
Het promoten van een tandarspraktijk mag normaliter enkel na overleg met het beheer.
do, 02/12/2009 - 15:12 Permalink