poetsen

Author:
richsercom
Posted:
wo, 10/29/2003 - 11:06
Laatste tijd, 4 maanden poetst ik 3x per dag en ook 5 min lang per keer. Nu heb ik een doorzichtig laagje op mijn tanden die glimt. Het ziet er best raar uit, net of mijn tanden dunner wordt. Ik poetst met fluoride tandpasta. Wat kan dat zijn?
Hopelijk weet iemand hier een antwoordt op.

groetjes Richard
richsercom

Ik kan meniet voorstellen dat het erosie is. Want mijn tanden ziet er wel gezond uit. Ik heb ergens gelezen dat doorzichtig laagje wel normaal is op de voor tanden omdat een stukje geen tandbeen heeft. Dat doorzichtig laagje zal ik aan de tandarts vragen, want erosie zal het nooit zijn.
Witte plekken zal ik ook vragen.
groetjes Richard
vr, 10/31/2003 - 07:34 Permalink
Lieneke

Met wat voor een tandenborstel poets je? Met een harde/medium of soft?
Poets je heel zachtjes of schrob je flink hard?
Wat voor een tandpasta gebruik je?
ma, 11/03/2003 - 21:19 Permalink
richsercom

Ik gebruik merk tandborstel Aquafresh. Volgens mij soft tandemborstel. Ik gebruik 2 soorten tandpasta prodent cool mint met act fluor en Aquafresh met fluoride. Vroeger poetste ik hard en nu met gevoel en langer en het idee dat ik alles gehad heb. Ik drink ook geen cola meer en eet ook geen snoep meer,wel meer fruit, minder tussendoortjes. Veel minder suiker in koffie en thee. En als laatste drink ik meer melk. Misschien dat er een laagje is onstaan door een overstap naar een andere gewoonte? Het laagje ziet er wel gezond uit.
Groetjes Richard.
ma, 11/03/2003 - 21:57 Permalink
richsercom

Hoi, ben bij de tandarts geweest en hij zei dat er niks bijzonders te zijn is. Het kan anders schitteren door andere lichtopval van een lamp. Ben net geweest om mijn verstandkies eruit laten trekken. Pffff wat een drama om het te laten trekken want hij kreeg hem bijna niet eruit.

Groetjes Richard.
di, 11/04/2003 - 15:28 Permalink