mooie tanden

Author:
steef2
Posted:
vr, 05/16/2014 - 07:56
mooie tanden

Dag beste forumleden.

Ik val maar gelijk met de deur in huis binnen, ik wil graag facings!

Ik loop hier al een tijdje(al 15 jaar) mee ik wil nu dan eindelijk de knoop doorhakken. Ik wil graag facings, zowel boven als onder.
Onder staan ze dicht bij elkaar en boven hebben de voorsten 20j geleden tgv tetracyclinebebruik al eens composiet gehad

Ik heb wat foto's bijgevoegd en zou graag wat meer advies willen krijgen wat er allemaal mogelijk is. Mijn voorkeur gaat uit naar porseleinen facings, uiteindelijk wil ik naar een mooi wit gebit, het liefst Amerikaans wit.

[attachment=3]tand1.jpeg[/attachment]
[attachment=2]tand2.jpeg[/attachment]
[attachment=1]tand3.jpeg[/attachment]
[attachment=0]tand5.jpeg[/attachment]
Attach
vV

gebruik de zoekfunctie eens. Met de foto's kan ik niet zoveel, behalve dat als er iets meer aandacht en tijd aan wordt besteed met composiet veel meer haalbaar is dan dit, ook amerikaanse badkamertegeltjes. En dat onder erg lastig is met porselein omdat de ruimte erg beperkt lijkt.
Verder moet je het toch gewoon bespreken met degeen die ze moet gaan maken, deze foto's alleen is veel te beperkte info, moet gewoon echt life gezien worden.
vr, 05/16/2014 - 15:52 Permalink
Bhai123

Na de extractie was mijn wang tot bovenmenselijke proporties opgezwollen, maar met wat koeling nam dat na een dag af. Ik mocht twee dagen niet spoelen en heb dat ook braaf niet gedaan. Na anderhalve dag begon de pijn iets erger te worden, door de pijnstilling (ibuprofen 600 + paracetamol) heen te komen. Het is een pijn die aanvoelt alsof hij diep in de onderkaak zit. 's Nachts kan ik er moeilijk van slapen, overdag kan ik me op niets concentreren.
do, 01/08/2015 - 18:58 Permalink