Mogelijkheden

Author:
Vreetzak
Posted:
di, 12/08/2015 - 15:40
Beste mensen,

Al enige tijd ben ik ontevreden over mijn gebit alleen ik weet niet goed wat nu de beste oplossing is. Het is namelijk zo dat ik de stand van mijn tanden graag slechts aan één kant zou willen corrigeren, dat wil zeggen boven- of onderkant. Van wat ik heb begrepen is het voor een beugel noodzakelijk dat je deze in beide kaken neemt, terwijl ik eigenlijk maar één kant zou willen laten corrigeren. Hiernaast ben ik een beetje huiverig voor een beugel vanwege het aangezicht. Persoonlijk ben ik een beetje sceptisch ten aanzien van alternatieve oplossingen in de vorm van facings, lumineers et cetera, omdat dit niet echt een langdurige oplossing lijkt te bieden, de kosten en er bovendien veel klachten naar aanleiding van facings en dergelijke lijken te zijn.

Zijn er naast een beugel en facings e.d. nog andere alternatieven? Zo niet, wat denken jullie dat ik het beste zou kunnen doen?
Vreetzak

Als antwoord op door Romy32

Soms is het wel mogelijk hoor, om alleen boven of onder een beugel te nemen.
Een consult bij de orthodontist kan je een stuk wijzer maken.

Dag Romy, dank voor je reactie. Hoewel ik nog geen consult bij een orthodontist heb gehad, heb ik enige tijd geleden wel een stel foto's van mijn gebit opgestuurd naar een bedrijf en hun reactie was dat het in mijn geval absoluut niet mogelijk was om een beugel aan één kant te hebben.
wo, 12/09/2015 - 19:43 Permalink