Kleur facings

Author:
ikbenopzoek
Posted:
ma, 09/15/2014 - 19:57
Mijn 8 facings zijn niet mooi van kleur. De kleur die ik wilde en die er ook op is gezet is een bleaching color composiet. Zoals jullie zien is de kleur verre van bleaching white (door schaduw etc.). Nu heb ik een afspraak met mijn tandarts omdat ik toch die helderwitte kleur wil. Als hij de kleur niet heeft, heeft iemand dan wellicht adressen waar hij deze kan bestellen?
Of is er mogelijk een tandarts die de gewenste kleur er bij mij op kan zetten? Een pb'tje of reactie stel ik zeer op prijs:-). Dank.
Attach
ikbenopzoek

Ik vind ze zeker niet lelijk, echter het is niet wat ik wil. Ik hoef geen tl-lampen in mn mond, maar wil gewoon een echte witte kleur. De tandarts die het heeft gedaan is een cosmetisch tandarts.
ma, 09/15/2014 - 22:08 Permalink
vV

persoonlijk vind ik de kleur (nog net) goed bij de huidskleur passen.
Nog witter gaat er echt nep uitzien, en is denk ik ook als is dat wel wat je wilt niet leverbaar.
het zijn composietfacings neem ik aan gezien de beschrijving?
di, 09/16/2014 - 08:27 Permalink
ikbenopzoek

De kleur zou leverbaar moeten zijn, ik zie tal van foto's van hele lichte composietfacings. Waarom zou de kleur er eigenlijk niet zijn? Er is composiet in de meest uiteenlopende kleuren?
di, 09/16/2014 - 10:35 Permalink
vV

als er witter is dan hij gebruikt heeft weet hij zelf prima waar hij die kan kopen, elk depot heeft de meeste A merken wel in assortiment zitten.
Daarnaast moet het wel een merk zijn waar hij mee wil werken, dus dat is echt aan hem zelf lijkt mij.
di, 09/16/2014 - 11:48 Permalink