Keramiek schildje (facing)

Author:
GabrielleNL
Posted:
za, 12/08/2012 - 21:17
Hallo!

Waarschijnlijk wil ik volgend jaar een keramiek schildje/ facing op mijn voortand laten plaatsen. Een aantal jaar geleden is de zenuw uit de voortand gehaald en nu is de tand iets donkerder. Nu had ik nog een aantal vragen hierover, want als ik hier meer informatie over heb en het besluit te doen dan kan ik hier rekening mee houden als ik een polis afsluit.

Mijn vragen zijn als volgt:
1. Hoe lang gaat het mee?
2. Moet de voortand ook worden bijgeslepen?
3. Wordt de tand niet veel witter?
4. Wordt de echte voortand niet (blijvend) beschadigd?
5. Zit er ook garantie op?
6. Zijn er nog andere dingen waar ik rekening mee moet houden of heeft u nog meer informatie?

Mijn tandarts wilde deze vragen alleen beantwoorden bij een consult en ik moet er dan per se voor betalen... vind ik wel vervelend. Vandaar dat ik de vragen hier stel, want wil nog zeker weten waar ik aan begin!

Groeten en bedankt voor de moeite! :)
vV

ik viond het logisch dat de tandarts daar een consult voor rekend, is informatie toegespitst op jouw wens en probleem. en daarom ook vanachter de pc lastig te beantwoorden. Als je de zoekfunctie gebruikt kan je wel wat algemene info opvragen, maar voor het specifieke verwijs ik je toch naar je eigen tandarts. Als je al niet bereid bent een consultje te betalen moet je jezelf misschien ook afvragen of je de behandeling wel echt wilt.
ma, 12/10/2012 - 08:27 Permalink