Ik ben klaar!

Author:
Flow
Posted:
wo, 07/14/2010 - 09:56
Hai allemaal,

ik wil graag mijn positieve ervaring delen.

Na jarenlang bij een wat oudere dorpstandarts gezeten te hebben, die zijn werk volgens mij prima deed maar gewoon een beetje ouderwets was verhuisde ik naar de 'grote stad'. Ik bleef lekker bij mijn oude tandarts. Handig, als ik dan naar de tandarts ging kon ik meteen bij mijn ouders langs, en daarbij was ik bang voor de tandarts, dus een vertrouwde tandarts is dan fijn.

Dat ging allemaal goed, totdat ik flink tandpijn kreeg op de dag van mijn huwelijk (!!!) en dan is een verre reistijd toch echt onhandig. Dus in alle paniek maar een tandarts in de buurt van mijn huis gebeld. Die nam natuurlijk geen spoed patienten aan van een andere tandarts, zeker niet als die alleen op bepaalde tijden kon komen (ik moest immers op het stadhuis zijn om te trouwen) Toen ik vertelde dat ik over 4 uur ging trouwen mocht ik toch komen!

Deze praktijk stond mij eigenlijk wel aan en een tandarts in de buurt is wel handig. Dus besloot ik me bij die praktijk in te schrijven en dus over te stappen.
Wat ik daar tot nu toe (3 jaar later) meegemaakt heb vind ik echt ongelofelijk. Ik heb best een goed gebit maar nu is het helemaal perfect. Er is een plan voor mij opgesteld, en nu is het af!
Ik ben wel een klein fortuin kwijt maar dat is eigen keuze, alle opties met alle prijzen zijn me duidelijk uitgelegd en ik mocht alle offertes gewoon mee naar huis nemen of er even over na te denken.
Ik ben van een dame die bang was voor de tandarts met op zich een goed gebit gegaan naar iemand die helemaal niet meer bang voor de tandarts is met een 'prodent reclame lach'.

En ik ben helemaal gelukkig!
Ik weet dat ik geen reclame mag maken op deze site, maar als iemand (omgeving Leiden) een goede tandarts zoekt kan die me pb-en.
Echt super vind het het, nemen de tijd voor je, leggen alles uit echt helemaal blij!

Flow