hoelang resultaat van bleeching ??

Author:
FernandoVidal
Posted:
di, 05/31/2011 - 23:35
Ik ga volgende week mijn tanden laten bleken omdat ze door veel koffie & thee drinken behoorlijk gelig zijn geworden, het bleken gebeurd door de tandarts en kost ongeveer 500 euro.
ik ben inmiddels gestopt met koffie & thee en bijna alles waar kleurstoffen inzitten, hoelang zie je nu het resultaat van dat bleken 1 jaar 2.. of 3.. ? er is veel onduidelijkheid hieromtrent..

mvg,
grace

nee natuurlijk niet. jij ziet t omdat t je werk is.

bleken van tanden komt op mij over als plastische chirurgie, daar schrik je toch ook van. Voorbeeldje: in Adam zie je huizen prachtig mooi opgeknapt worden, vervolgens gezandstraald. Die vieze smog laag gaat r af en t ziet r uit als nieuw. Als je 2 jaar verder bent, zie je dat er weer smog opzit, maar dit keer veel sterker. Bij t zandstralen gaat r een beschermlaagje weg, waardoor t effect van smog/roet vervuiling sneller gaat. Ik associeer dit met bleken van tanden. Zal wel nonsens zijn, maar t zijn wel mijn 1e gedachten.

dus als je ouder wordt worden je tanden geler of zo. Vv Kijk eens in je eigen praktijk. Als je kijkt naar aantallen. Welke leeftijdsgroep is t meest vertegenwoordigd bij bleken van tanden. 60+ ??
za, 06/04/2011 - 22:13 Permalink
mecánico para …

die zandstraal actie is niet te vergelijken met bleken. Dat reinigen van gevels en daarmee de toplaag beschadigen was overigens voor sommige huizen het begin van het einde. Bleken haalt alleen de verkleuring uit de poriën en het eerste deel van het dentine onder het glazuur. Het is niet schadelijk als je het via thuis bleken doet. Het in de praktijk bleken is niet beter, levert direct resultaat op maar is niet voldoende onderzocht op schadelijker zijn.
500 euro is een bezopen bedrag en dat zeg ik op de man af. voor net de helft kan je een afdruk laten maken, een gel malletje laten maken en heb je na 3 weken rustig bleken een mooi constant resultaat waar je zelf iets in kan sturen. Dat snel snel snel.........typisch voor deze tijd en daar dok je dus vreselijk veel voor. nb, als je over 1-2-3 jaar weer wil = weer 500 ballen. Met thuis bleken koop je elk jaar nieuwe gel voor plm. 40 euro. Kortom, voor 500 spijker ben je gebleekt en genaaid!
za, 06/04/2011 - 22:23 Permalink
grace

Allemaal geldklopperij :) zoals facings, kronen e.d. Geloof er maar niets van. Het is hen allemaal om het geld te doen.
Het is niet omdat de ene tandarts het beter kan uitleggen dan de andere dat het in de praktijk ook zo is. Het is hard maar de realiteit :cry:


facings en kronen is dat absoluut niet. ik heb ze niet -kan in die zin niet meepraten- stel dat je net als mijn vriendinnetje op 8 jarige leeftijd 1 van je voortanden kapot gaat. En dan de generatie van mijn oma, ik logeerde veel bij haar en zag altijd in dat bakje haar kunstgebit liggen. Nee, deze ontwikkeling is iets waar generaties op gewacht hebben en dat nu mogelijk is. Over bleken ben ik nog niet uit. Ingewikkelde materie. Als je t elke vrijdag voor de disco gebruikt dan ben je stom bezig. Maar mensen worden KEIHARD beoordeeld op hun uiterlijk. In deze crisistijd, nee is t geen overbodige luxe. Ik begrijp t wel, maar ook dankbaar dat ik r niet aan hoef.
do, 06/09/2011 - 08:50 Permalink
mecánico para …

Allemaal geldklopperij :) zoals facings, kronen e.d. Geloof er maar niets van. Het is hen allemaal om het geld te doen.
Het is niet omdat de ene tandarts het beter kan uitleggen dan de andere dat het in de praktijk ook zo is. Het is hard maar de realiteit :cry:




HAHAHAHAHA, ik lach toch echt om dit soort domheid
do, 06/09/2011 - 11:04 Permalink
vV

beste Christoff, dat jij met welke gedachtengang erachter ooit bij de verkeerde types terecht bent gekomen, betekent niet dat elke tandarts zo is. Net zoals elke tandarts begrijpt dat niet elke patient een wanbetaler is of laks met afspraken alleen omdat een handjevol patienten dat wel is....
do, 06/09/2011 - 11:45 Permalink