Hoektand naar snijtand en volgende tand?

Author:
Toothpick
Posted:
wo, 05/04/2011 - 00:07
Hey dit is misschien een beetje last minit maar ik krijg binnen 2 weken dus een beugel
Als die zijn werk gedaan heeft (hoektanden naast voorste snijtanden trekken omdat de 2de missen, toch staat alles recht!)
Dan gaan ze van m'n hoektanden dus snijtanden maken, maar omdat ik best grote(re) snij en hoektanden heb, zou ik de 2de hoektanden dus groter willen laten maken (breder en langer) zodat het wat in proportie staat, want eig zijn die wel aan de kleine kant.
Nu is de vraag: kan dit?
En de bijkomende vragen; hoe en aan welke prijs. :p
BJN

Ja hoor, dat kan prima. Maar.... in het plan hoort dat te zitten, dus hoor je ook tevoren wat het ongeveer kost.
En tegenwoordig bouwen wij vaak de tanden eerst op en gaan we dan beginnen met orthodontisch schuiven. Dan zie je veel beter hoe het moet worden. Het opbouwen dan bij voorkeur bij een tandarts die dat vaker doet en in nauw overleg met je tandarts behandeld.

DUS: vraag je orthodontist nog eens, en vraag meteen hoeveel ervaring ze hebben met dit soort behandelingen..... Want daar is veel verschil. Want het is iets vreemd dat ze het niet als geheel uitleggen (incl de kosten van de verbreding).
ma, 10/03/2011 - 17:07 Permalink
Toothpick

Probleem is dat ik geen persoon heb die het kan doen, anders zou ik jet ook niet komen vragen.
Trouwena hetis eem forum voor tandartsen. Als il het hier al niet mag vragen, zit her hier wel dikverkeerd denk ik zo :/

Welk beeld heb je meer nodig? Er zijn geen 2de snijtanden, dus mn eerste hoektanden worden snijtanden en die ernaast hoektanden.
di, 10/04/2011 - 08:24 Permalink
vV

Heb je geen tandarts dan?? zou er dan maar snel 1 zoeken, want dat is wel waar je hiermee terecht moet.

Ik zeg helemaal niet dat je het niet MAG vragen trouwens. Ik zeg alleen dat het met de beperkte info die je geeft niet zo heel zinvol is omdat ik er niets mee kan door die beperkte info. Zoiets moet je zien om te weten hoe groot de stukken zijn die eraan gezet moeten worden.
di, 10/04/2011 - 09:41 Permalink
Toothpick

Na beugel, allergie voor beugel, wissel van orthodontist tijdens beugel, blijvend eczeem en vele tussenverhalen..
zijn mijn bovenste tanden vreselijk lelijk bewerkt en staan ze weer keiver uit elkaar door het ontbreken van de 2de snijtanden..
wat nu.. behalve dat ze mij weer willen doen beugelen.. wat ik vertik..

Wat nu, veneers? Hulp :(
di, 05/06/2014 - 01:15 Permalink