Help, mijn tanden zijn blauw grijs geworden door het bleken

Author:
metalsia76
Posted:
ma, 06/23/2008 - 15:52
Ik weet niet of ik te lang heb gebleekt met de crest white strips maar mijn tanden zijn blauw grijs geworden. Is nu mijn tandglazuur aangetast? Is hier wat aan te doen? Ik heb zo'n spijt maar dat is nu te laat denk ik, kan iemand mij helpen met eventuele antwoorden. IK heb echt een rot weekend achter de rug, vooral omdat mijn tanden er best goed uitzagen.

groet,

Faatje
Newtan

Goedenavond Fa

Je tandglazuur kan eigenlijk niet met die strips aangetast worden.
En wat betreft de kleur: wat zegt een ander ervan? Is het een tint, of zijn ze echt blauwachtig? Valt het op?
Heel vaak is het goed mogelijk om er door een specialistische tandarts een dun laagje over de voorkant heen te maken, zodat de originele kleur gecamoefleerd wordt. Liefst misschien met een lichtere kleur :D
di, 06/24/2008 - 23:41 Permalink
metalsia76

Nou, ik had het in eerste instantie niet in de gaten tot dat een collega dat zei. Ze vond dat ik echt moest stoppen met bleken. Ik ging daarna zelf even kijken en inderdaad ze waren blauwachtig/violet/grijs en doorzichtig. Ik denk dat ik te ver ben gegaan met bleken. Ik ben vandaag naar de tandarst geweest, volgens hem viel het niet op. Het was een nog lichtere kleur dan B1. Kan het zo zijn dat dit bij trekt naar een paar weken? Want door het bleken worden je tanden lichter en doorzichtiger, zou het daar niet mee te maken hebben.

Groet, Faatje
wo, 06/25/2008 - 02:18 Permalink
metalsia76

Ik heb in eerste instantie gebleekt bij een mondhygiëniste met de brite smile methode die ik vijf jaar geleden ook al ondergaan. Vijf dagen daarna heb ik de crest whitestrips gebruikt omdat ik zelf vond dat de tandhalzen nog wat geel waren. Heel erg stom eigenlijk maar stond er niet bij stil. Ik hoop hiermee een duidelijke beeld te hebben geven.

Groet, Faatje
wo, 06/25/2008 - 21:22 Permalink
metalsia76

Zijn de crest whitestrips in nedeland verkrijgbaar?, want ik heb ze inderdaad vanuit amerika laten bezorgen. Ik moet je wel even meededelen dat ik zie dat de kleur ietje bij trekt. Het kan dus nog goed komen. Newtan nog bedankt alvast voor de moeite die je hebt genomen om mijn vragen te beantwoorden.

Ook de andere natuurlijk die gereageerd hebben.

Groet,

Faatje
vr, 06/27/2008 - 20:08 Permalink