Heeft iemand ervaring met cosmetische behandeling in Turkije

Author:
Ellie
Posted:
ma, 01/24/2005 - 13:46
Ik overweeg om een totale gebitsrenovatie te ondergaan. Mijn eigen tandarts heeft een offerte gemaakt van 7200 Euro. Het gaat om 14 kronen en 1 driedelige brug. Voordat ik zoveel geld ga uitgeven wil ik natuurlijk wel meerdere opties overwegen. Ik heb ergens gelezen dat er in Turkije ook heel bekwame klinieken zijn. Heeft iemand hier ervaring mee?
minique

Gebruik de zoekfunctie van het forum eens. Er zijn al heel wat discussies geweest over klinieken in het buitenland (Polen, Turkije, Hongarije, etc. etc.). Naast het grote voordeel (de prijs), kleven er toch ook wel wat nadelen aan. Ik denk dat het verstandig is dat je daar in ieder geval van op de hoogte bent!

:smt006 Monique
ma, 01/24/2005 - 14:17 Permalink
vV

Ik moet zeggen dat je eigen tandarts wel heel nette prijzen aanhoudt. Ervan uitgaande dat aan een aantal kiezen in ieder geval toch ook wel een voorbehandeling gedaan moet worden (of is dit allemaal al gereed?) , en met de huidige goudprijs kom ik toch al minimaal aan 8500,= voor de door jou genoemde klus!

Op jouw vraag kan ik overigens geen duidelijk antwoord geven. Helaas moet ik wel zeggen dat het werk dat ik in de mond zie bij mensen van Turkse afkomst, die in de vakantie even de zaak op laten knappen in het land van herkomst meestal het begin van het einde voor het gebit is. Met name slechte randaansluiting is aan de orde van de dag.
di, 01/25/2005 - 08:04 Permalink
u99321

Ik was eerst niet zo happig om in het buitenland een tandingreep te laten doen. Via een website ben ik in contact gekomen met Selma (woont in België). Zij regelt alles voor je aan zeer goeie prijzen. Was eerst septisch, maar ben dan uiteindelijk naar Turkije afgereisd waar Selma je afhaalt op de luchthaven en volledig begeleidt van A - Z. Het was een super goede ervaring. Alles was prima geregeld, de tandartsenpraktijk is prima en het geleverde werk van uitstekende kwaliteit. Ondertussen genoten van de prachtige stad Antalya. De prijs voor het plaatsen van de brug met 10 zirconium tanden was minder dan een derde van de offerte die ik in België gekregen had.
di, 01/26/2016 - 21:07 Permalink

zo goedkoop vind ik het niet wanneer ik naar die prijslijst kijk.. veel zaken die erop staan zijn net zo geprijsd als in NL of zelfs regelrecht duurder...
alleen de kronen springen eruit...(dat is dan even los van de reiskosten en het verblijf..)hopelijk eindelijk wel eens met goede randaansluiting en vastgezet met cement wat bij het materiaal past ipv wat er nog in de la lag...

en ze mogen ook wel eens van die metalen wortelstiften af...dat is echt niet meer zoals het hoort. niet de laatste stand van techniek (wat gelijk twijfels zet bij de rest , bij mij in ieder geval..)

even los ervan dat bovenstaande posting niet voldoet aan de forumregels...
wo, 01/27/2016 - 10:29 Permalink