Goede tandarts gezocht voor nieuwe voortanden met overbeet

Author:
Marleentje
Posted:
ma, 01/13/2014 - 14:00
Goedendag,

Is er iemand die een goede (cosmetische) tandarts heeft of kent met ervaring voor het maken van 2 nieuwe voortanden met een overbeet. Ik ben als kind op mijn voortanden gevallen en beide tanden zijn afgebroken, zoals dracula. Ik heb dus van mijzelf nog schuin halve tanden. Daarbij heb ik een overbeet, een beugel is (helaas) geen optie. Nadat mijn oude vertrouwde tandarts gestopt is heb ik al 3 verschillende tandartsen gehad en geen van allen heeft mijn voortanden mooi en goed kunnen plaatsen. Eens in de zoveel jaar brak een stuk voortand en dan moesten de voortanden opnieuw gemaakt worden. Mijn laatste tandarts heeft de voortanden voor het gezicht scheef en te groot gemaakt maar voor in de tandartsstoel gelijk in verhouding met de rest.... Ik ben nu op zoek naar iemand die echt verstand en ervaring heeft en mij weer durft te laten lachen! Ik woon in Rotterdam en ben bereid om er voor te rijden.
Tandblaricum

In dit soort gevallen is niet alleen een tandarts met kijk op esthetiek belangrijk, maar ook een zeer goede tandtechnieker. Deze laatste is wellicht nog belangrijker, omdat deze de tanden wellicht maakt.
Wellicht omdat er meerdere opties zijn: composiet of porselein. Ik begrijp dat composiet er al op zit en dit constant afbreekt. Waarschijnlijk is porselein een duurzamere en bevredigendere oplossing (maar ook duurder).
In Rotterdam ken ik geen 'esthetisch' tandarts, maar van wie ik als tandarts veel leer is Paul de Kok in Amsterdam (moet je als Rotterdammer wel heen durven, naar 020...)
Hij werkt samen met Oral Design Center bij ons in Blaricum; zeer hoogstaande tandtechniek (top van Nederland).

Wellicht is een foto van je gebit ook handig op dit forum
ma, 01/20/2014 - 22:07 Permalink