de narcose tandarts

Author:
grace
Posted:
di, 06/07/2011 - 18:17
:-? ik stuitte toevallig op hun site. wist niet dat dat bestond, ongelooflijk. Je hebt dus orthodontie, de esthetische tandarts, de narcose tandarts. Ik ben weer helemaal bij ... :smt001
mecánico para …

iedereen verzint maar termen als noodtandarts, cosmetische tandarts of angsttandarts, maar het gros van de predikaten zijn zelf opgeprikte medailles waarvan de grootte en de glans de argeloze patiënt moet afleiden van de vaak onderliggende onkunde.
wo, 06/08/2011 - 12:40 Permalink
mecánico para …

En toch ik me zo, misschien dekt Lord of the Mouth nog meer de lading......... De Keizer der Kiezen, Prins van de Pulpa en Kronen Koning, dat zijn beelden die in me opkomen. Net als de SchollenPrins of was het de Haringkoning uit Dehaag
wo, 06/08/2011 - 13:24 Permalink
grace

Mag ik even serieus inbreken – narcose, (zelfs n beetje) kan toch best wel gevaarlijk zijn of niet ? – is het niet verantwoordelijker om dit onder dekking van de verzekering te vervangen door paddo’s, wiet, coke, hasj?

:smt003 dan kun je heel dromerig naar je behandeling en tandarts uitkijken :smt001

(spiegel thnx voor de link, romy :smt004 !)
wo, 06/08/2011 - 21:42 Permalink
Paramedic

narcose, (zelfs n beetje) kan toch best wel gevaarlijk zijn of niet ? –

Juist ! een "beetje" narcose is gevaarlijk, veel gevaarlijker dan een echte narcose, trouwens een goeie narcose is niet gevaarlijk, de risico's zijn vrij klein tegenwoordig.
Als je problemen zichtbaar wil maken, die zich tijdens een narcose voor kunnen doen, moet je een te lichte narcose geven. Je wordt op je wenken bediend. Het hele scala komt voorbij in zowel de inleiding, de peri-operatieve fase, de uitleiding, en soms tot ver in de post-operatieve fase.

Lachgas, (geen narcose dus) is andere koek. Ook een intensieve cursus


Lachgas is prachtig spul, jammer dat het zo uit de gratie is geraakt.
Is heel veilig mee te werken, en bovendien, het zit in de natuur.
In de tandheelkunde wordt het eigenlijk alleen nog ingezet voor angstreductie (wat ook belangrijk is), maar het analgetisch effect kan ook een bijdrage leveren aan het comfort vd patient.

Mecánico; Gebruikt u het regelmatig in de praktijk ?, heeft u er als behandelaar goede ervaringen mee ? , Wat zijn volgens u de minder positieve kanten ?
vr, 06/10/2011 - 17:35 Permalink
mecánico para …


Mecánico; Gebruikt u het regelmatig in de praktijk ?, heeft u er als behandelaar goede ervaringen mee ? , Wat zijn volgens u de minder positieve kanten ?


Nee, mja matig, mijn idee is dat het comfort voor verhoogd maar dat het op termijn een veertje voor Dombo het olifanttje blijft. Als je rustig bent en blijft kan je erg veel zonder gas. Ik zei altijd, als ik je niet suf kan kletsen dan helpt lachgas ook niet
vr, 06/10/2011 - 17:59 Permalink