cosmetische tandvleesoperatie

Author:
yvonne24
Posted:
ma, 01/25/2010 - 19:54
Ik zag zojuist op het internet dat er hier in de buurt een kliniek voor cosmetische tandheelkunde zit. Daar stond ook een foto bij van iemand bij wie ze het tandvlees omlaag hebben geopereerd. Het resultaat was heel fraai.

Sinds een jaar of 2 heb ik last van teruggetrokken tandvlees bij bijna alle tanden.
Ik vroeg me af of iemand dit wel eens heeft laten verhelpen bij een cosmetische tandarts.
En hoe is het gegaan/geworden?
En wat waren de kosten?

Ben erg nieuwsgierig.
yvonne24

niemand?

ook niet iemand die wel eens bij 1 of 2 tanden het teruggetrokken tandvlees heeft laten herstellen?

bij mij gaat het dus om 16 tanden in het totaal. het is niet erg gevoelig ofzo. ik vind het alleen echt geen mooi gezicht. en mede omdat ik pas 24 ben wil ik het weer een beetje netjes hebben.

(ik ben 6 jaar niet naar de tandarts geweest en sinds vorige week wel weer, ik had 2 gaatjes en doordat ik te hard gepoetst heb nu ook teruggetrokken tandvlees)
wo, 01/27/2010 - 22:09 Permalink
BJN

De kans van slagen hangt af van de reden van het terugtrekken van het tandvlees. En van de anatomie, biologie van de persoon. Het kan in een klein aantal gevallen echt goed gaan. In de meeste gevallen heeft het even zin, en op lange termijn krijg je wederom recessie....
do, 01/28/2010 - 19:50 Permalink
yvonne24

Ok, het gaat er dus om dat de tandhalzen wat geler zijn dan de bovenkant van mn tanden en dat stoort me.

Zijn hier nog andere oplossingen voor, die ik kan aandragen bij mn tandarts?

Als ik het goed begrijp is het nog maar de vraag of het er beter op wordt met een tandvleesoperatie. Jammer hoor! Het leek mij DE oplossing.

@ BJN het teruggetrokken tandvlees komt doordat ik dus veels te hard gepoetst heb. Hoezo is de kans van slagen maar heel klein? Ik dacht juist dat het bij enkele gevallen niet zou lukken.
zo, 01/31/2010 - 22:09 Permalink