Composiet laagje over porseleinen facing?

Author:
Dhgirl1986
Posted:
vr, 11/25/2011 - 22:37
Ik heb twee porseleinen facings op mijn twee voortanden sinds een aantal jaar. De laatste jaren merk ik dat deze een stuk donkerder zijn dan de rest van mijn gebit. Nou is de rest van mijn gebit ook nogal geel dus heb ik een afspraak gemaakt voor een bleekselderie (zoom). Ik weet dat facings niet meekleurenen. Nu vroeg ik me af is het mogelijk om een laagje composiet over mijn facings aan te brengen zodat de kleur matcht?

Mocht dit niet kunnen, worden de nieuwe facings na een Aantal jaar standaard vergoed of gemaakt voor een mindere prijs (omdat de mallen al zijn gemaakt)?

Hoor graag van u!
TechniekerJeetje

Bleekselderie??? Gokje..... Bleeksessie bedoel je?

Composiet over een facing is niet echt een optie. Facings worden standaard niet vergoed en ook de mallen zijn niet meer bruikbaar, dus je zult de volle mep moeten betalen.
Ik durf je bijna te garanderen dat als nu je facings al donkerder zijn en je dan ook de rest nog eens gaat bleken, je er spijt van krijgt als je geen nieuwe facings laat maken.....
za, 11/26/2011 - 00:20 Permalink
Newtan

Ik kreeg laatst op een cursus te horen dat facings die los zitten donker worden.
Of een andere mogelijkheid is dat de facings al over te donkere tanden heen zijn gezet en dat die tanden nog bruiner of zwarter zijn geworden. Mocht dit laatste zo zijn, dan zijn de tanden zelf van binnenuit te bleken en dan worden ze ook lichter. Kost tussen de 100 en 200 per tand.
za, 11/26/2011 - 00:43 Permalink