composiet facings geplaatst, aanpassingen nodig

Author:
Kattenmens1989
Posted:
di, 07/14/2015 - 10:43
Ik heb 7 composiet facings laten plaatsen. Mijn tanden zijn zichtbaarder, wat groter en mijn voortanden zelfs iets breder en langer.
Ik schrok toen ik het zag, ik was een heel ander gebit gewend. Scheef,gelig,en kleiner. Ik ben echter nog niet happy met mijn lach. Ik heb het idee dat de voortanden te breed zijn of misschien wel te lang of lijken scheef? Ik weet het niet..
misschien moet de tandarts de rest van de tanden breder en zichtbaarder maken zodat het wel een mooi geheel wordt. Ik ben echter geen expert op dit geied en heb helaas pas over 2 weken een afspraak voor aanpassingen. Graag jullie expertise hoe mijn lach nog veel mooier wordt.

Dank jullie wel
Attach
Kattenmens1989

Mijn ondertanden zijn kleiner en smaller. Mijn wens was om te kunnen lachen zonder schaamte. Dus boven aangepakt. Ik zal volgend jaar beginnen met bot vanuit mijn heup voor een implantaat want ze hebben van de kies een hoektand gemaakt met composiet dus nu mis een ik mis een kies boven en de 2 kiezen na deze kiezen. Het gaat op dit moment vooral om het kunnen lachen en mij daar ook prettig bij voelen.
Attach
di, 07/14/2015 - 10:53 Permalink