cdc in best

Author:
renefc
Posted:
zo, 04/25/2004 - 22:56
Hallo,ik wil graag informatie over mensen die in best zijn geweestvoor een kroonbehandeling
Is het zo duur daar
angsthaasje1970


Op 2004-04-25 22:56, schreef renefc:
Hallo,ik wil graag informatie over mensen die in best zijn geweestvoor een kroonbehandeling
Is het zo duur daar


Het is duur, maar ikzelf heb het er graag voor over omdat ik daar ook erg op mijn gemak gesteld wordt en rustig gemaakt wordt...
ma, 04/26/2004 - 11:38 Permalink
Liesbeth

Ik kom uit Best en ken de kliniek die jij bedoeld. Het probleem is, tenminste voor mij, dat die erg duur is. Eerste consult kost al 100 euro. Je kunt ook gaan kijken op hun site, http://www.cdckliniek.nl
Op de site kun je ook een virtuele rondgang maken door de kliniek, erg leuk.
Wellicht zal het ook wel goed zijn wat zij doen. Alhoewel ze laatst bij het programma Radar niet al te best uit de bus kwamen.
Het ligt er maar net aan wat je wilt eeen wat je er voor kwijt wilt zijn natuurlijk.
Groetjes en succes met je beslissing.
do, 04/29/2004 - 15:33 Permalink
angsthaasje1970

Hoi Liesbeth,

Ik moet wel zeggen dat ik die 100 euro wel terug heb gekregen van het zilveren kruis..

Groetjes, martine
do, 04/29/2004 - 15:52 Permalink
Senna

Hallo Elisbeth,

Je bedoelt kassa van de vara, daar was het op. Ik heb het ook gezien, kreeg een mevrouw een 9 delige brug (voor 9000 euro).

Greoetjes Senna.
do, 04/29/2004 - 19:34 Permalink
Liesbeth

Hallo Senna. Wat ben ik toch een kluns hè ?? Zou inderdaad evengoed Kassa hebben kunnen zijn. Ja meid als je boven de 50 komt dan krijg je last van vergeetachtigheid. Maar het was inderdaad 9000 euro waar het over ging en dat is best erg veel geld. Maar je word dan wel heel erg verwend in Best bij CDC. Hihi.
vr, 04/30/2004 - 21:15 Permalink
Liesbeth

Hallo angsthaasje 1970. Heb je ook een behandeling gehad bij CDC, en kreeg je die ook helemaal of gedeeltelijk vergoed dan ??
Ik heb begrepen dat lang niet alle verzekeringen dat vergoeden omdat het nogal ver boven de normale prijs is.
vr, 04/30/2004 - 21:19 Permalink
Senna

Hallo Liesbeth,

Ik ben geen meid, ben een man. Maar had een andere nicknaam hier, maar die werkt niet meer. Weet ook niet waarom ?? Maar Senna is een nicknaam van mij, die staat voor Ayrton Senna Da Silva (f1 courreur). Maar goed, maak niks uit...

Groetjes Senna.
vr, 04/30/2004 - 23:57 Permalink
angsthaasje1970


Op 2004-04-30 21:19, schreef Liesbeth:
Hallo angsthaasje 1970. Heb je ook een behandeling gehad bij CDC, en kreeg je die ook helemaal of gedeeltelijk vergoed dan ??
Ik heb begrepen dat lang niet alle verzekeringen dat vergoeden omdat het nogal ver boven de normale prijs is.


Hi liesbeth,

Krijg ongeveer 50% vergoed van het zilveren kruis en ik heb de middelste polis (zilveren tand polis).

Volgens mij verzekeraar heeft het wel of niet vergoeden niet met de prijs te maken, maar met de maximale uitbetaling die zij mogen doen.

Wat sommigen hier wel vergeten.. Mijn behandeling is helemaal compleet. Al moet ik 10000 x terug komen, de prijs blijft hetzelfde. Ze hebben nu de pech dat ik een kies heb die zich niet zo makkelijk laat behandelen en ik ben al 4x terug moeten komen. (zit een ontsteking in die niet zo makkelijk weggaat).. Ook dat zit bij de prijs inbegrepen... Dus 1x afgesproken bedrag, is het ook gewoon, wordt niet meer aan getornt...
zo, 05/02/2004 - 07:57 Permalink
Liesbeth

Hallo Angsthaasje. Ik snap het. Dat zou bij onze verzekering dan ook zo zijn denk ik. Wij hebben de Amersfoortse Optimaal verzekering en er word 75 % vergoed bij ons. Ik vraag me af of je dan ook nog gesaneerd bent bij een "gewone" tandarts ?? Of kun je bij cdc ook voor je halfjaarlijkse controle terecht als je dat wilt ?? Lijkt me zo vervelend voor een tandarts als je voor controle b,v, wel naar hem toe gaat en voor behandelingen niet. Ik weet trouwens ook niet of dat uberhaupt wel kan.Maar als je inderdaad een echte angsthaas bent geef je er niets om wat het kost als je je eigen maar op je gemak voelt. Ik ben niet echt panisch van de tandarts, laat altijd verdoven, verder heb ik er dan geen probleem meer mee, als ik maar niets voel.
Fijne dag verder en tot hoors of ziens op deze site.
zo, 05/02/2004 - 11:38 Permalink
angsthaasje1970

Hee Liesbeth,

Ook voor controle kan ik bij cdc terecht, zelfs bij dezelfde tandarts die ik nu heb. Dus daar ben ik inderdaad erg blij mee. Natuurlijk mag je ook kiezen om na de behandeling weer naar een andere tandarts te gaan, maar zij geven zelf ook aan dat ze je liever zelf nog onder controle houden.

Groetjes, Martine
di, 05/04/2004 - 07:42 Permalink
pablo88

hallo alemaal.....

heb afgelopen maandag mijn tanden uit laten trekken.
dus een kunstgebit ..boven en onder..
zag er zwaar tegen op..want ook ik ben een angsthaas voor de tandart.

maar betreft de CDC in best.....
is het mij reuze mee gevallen ,en je wordt goed behandeld in CDC.
heb nog wel veel pijn.
maarben zeer tevreden over CDC,ook de behandeling ernaar
je wordt thuis gebeld hoe het gaat,en je kan zelf snel weer terug komen als het minder gaat..
ik raad angsthazen om naar CDC te gaan .

ben wel een aantal jaren niet geweest
wie weet of ik dat nog een deel kan verhalen bij de AGIS verzekering
laat ook wat horen hoe jullie ervaringen zijn

vgr...bert
wo, 06/09/2004 - 20:37 Permalink
Missy66

Hallo Bert...

Het zal afhankelijk zijn welke Agis verzekering je hebt (wel of niet aanvullend of evt met een extra tandarts verzekering) dus dat moet je even op je polis nakijken...
Het fijt dat je een aantal jaren niet geweest bent heeft er niets mee te maken tegenwoordig.
In jan 2004 is er helaas veel verandert en zal je vergoeding stukken minder zijn...

Wat ik op hun site tegen kom is het volgende:
1) Vergoeding Agis Ziekenfondsverzekering 2004
*Tandheelkunde tot 18 jaar volledig (geen kronen, bruggen en orthodontie)
hulp na ongeval dus boven de 18 blijkbaar niets

2) (aanvullend) Agis Compactpolis
*Tandheelkundige hulp 75% tot maximaal € 50,- per jaar

3) (aanvullend) Agis Compleetpolis
*Tandheelkundige hulp
- Orthodontie 90% tot maximaal € 750 éénmalig
- Kroon- en brugwerk tot 18 jaar (na een ongeval)
volledig
- Tandheelkundige hulp 75% tot maximaal € 115,- per jaar (bij een aanvullende tandartsverzekering kunt u het maximaal uit te keren bedrag verhogen tot € 450,-)
- Vergoeding eigen bijdrage prothese maximaal € 100,- per jaar

4) (aanvullend) Agis Comfortpolis
*Tandheelkundige hulp
- Orthodontie 90% tot maximaal € 1.500 éénmalig
-Kroon- en brugwerk tot 18 jaar (na een ongeval)
volledig
- Tandheelkundige hulp voor volwassenen 75% tot maximaal € 225,- per jaar (met een tandartsverzekering kunt u het maximale bedrag verhogen met nog eens € 900,-)
- Vergoeding eigen bijdrage prothese € 200,-

5) Aanvullende tandartsverzekeringen

Aan de tandartskosten die u met de Compact-, Compleet- of Comfortpolis vergoed krijgt, zijn maximumbedragen verbonden. Hieronder vallen ook de techniekkosten. Dit zijn de kosten van laboratoria voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een kunstgebit of kroon. Daarbij gaat het om flinke bedragen. Wilt u zich voor hogere kosten verzekeren, dan kunt u een extra tandartsverzekering afsluiten.

U kunt kiezen uit de volgende drie tandartsverzekeringen:

Tand Compact 75% tot € 225,-
Tand Compleet 75% tot € 450,-
Tand Comfort 75% tot € 900,-

De bovengenoemde vergoedingen komen bovenop de vergoeding uit uw aanvullende verzekering. De tand Compact is namelijk alleen af te sluiten in combinatie met de Compactpolis. Als u besluit de Compleet- of Comfortpolis te nemen, dan kunt u een keuze maken uit de Tand Compleet of Tand Comfort. Voor de Tand Comfort gelden acceptatievoorwaarden, u dient bij aanvraag een tandheelkundige gezondheidsverklaring in te vullen.

Groetjes Missy
do, 06/10/2004 - 01:24 Permalink
woogy

Hallo,

Ik ben 2 jaar geleden in Best geweest om 4 facings te laten plaatsen en 2 inlay´s. Wat ik er nog van over heb is 1 inlay waar ik erg veel last van heb. De facings waren (tot vandaag) afschuwelijk!! Ze hadden mij verteld dat er maar een milimeter van mijn tanden afgeslepen zou worden..Toen ik per ongeluk met mijn tong mijn tanden aanraakte schrok ik me wezeloos. Had slechts nog stompjes. Ik heb daar veel ellende meegemaakt. dE FACINGS WAREN 4 TINTEN DONKERDER ALS MIJN EIGEN TANDEN. Ik mocht het opnieuw laten doen maar ik durfde niet meer. Na al mijn moed bij elkaar geraapt te hebben ben ik naar een andere tandarts gegaan. Wat bleek.. ze hadden mijn halve tanden weggelepen, veel te veel,wat ik al dacht. Bleek ook nog eens iets te zijn gaan lekken in mijn tanden wat een bruine vlek achter liet. Cdc zei dat het aan het "verven" lag. Ook bleek dat ze helemaal geen porcelein gebruikt hadden maar een of ander kunsthars. Na een maand kreeg ik een onsteking aan mijn kies waar zij een inlay geplaatst hadden. Ik heb daar nu nog steeds een zeurende pijn aan. Wat helemaal belachelijk is is dat als je daar komt gaan ze je eerst vertellen wat het gaat kosten! Bij mijn €3500. nu laat ik hen rotzooi dus opknappen door een ander en ben ik weer dat bedrag kwijt. Maar een ding weet ik zeker ik kom daar nooit meer terug!
vr, 06/18/2004 - 02:52 Permalink
vV

eeehmm ga je nu elk oud topic over CDC naar boven halen??

Ik verwijs je in de eerste plaats naar de tuchtraad, want als ik je verhaal lees hebben ze idd wel een heel scheve schaats gereden mbt indicatie, en de indicatie van herstelwerk.. (garantie of niet).

In de 2e plaats naar een psycholoog, want het is duidelijk een obsessie geworden.
di, 02/20/2007 - 13:22 Permalink
vV

Doe even normaal


ja precies!!

en met CDC heb ik in zoverre ervaring dat ik genoeg gezien heb van hen, en enkele patienten heb met ervaringen, en ik dus goed weet hoe zij werken en rekenen..
di, 02/20/2007 - 15:07 Permalink
Lieneke

Enige beleefdheid en voorzichtigheid naar elkaar toe zou wel heel fijn zijn....

Het is inderdaad niet de bedoeling om allerlei topics uit de oude doos te toveren. We hebben liever dat er dan een nieuw topic wordt geopend in het daarvoor bestemde forum. Uitgekauwde topics worden op slot gezet.
di, 02/20/2007 - 16:23 Permalink