brug en WKB

Author:
melssen
Posted:
zo, 01/16/2011 - 11:52
Hallo,
Graag wil ik jullie ervaring en evt oplosingen,over een brug welke te strak zit, waarvan je veel last en pijn hebt. Onder mijn brug zitten nog 2 kiezen waarin een wkb is gedaan. Heb wel inmiddels een afspraak bij de Amaliakliniek a.s. woensdag over dit probleem. Graag jullie reacties.
Groetjes Christel Melssen
melssen

Hallo,
Ja er zijn wel foto's gemaakt,zelfs vorige week nog, oude ontsteking is nog wel te zijn maar wel klein. de kiezen zijn rustig. Maar heb een knellend gevoel waar de brug zit.en stevige hoofdpijn. Dit beknellend gevoel en hoofdpijn wordt erger in de loop v.d. dag. Zodat ik met pijnstillers vroeg naar bed moet.
Groetjes, christel
ma, 01/17/2011 - 10:23 Permalink
melssen

Misschien te hoog?
Past het allemaal goed op elkaar?
Knarst en/of klemt u misschien?


Hallo,
Een berichtje van mijn kant uit. Ben doorgestuurd geworden door mijn (bezorgde) tandarts naar Radboud in Nijmegen. Daar werd gecontateerd dat ik knarste, was mij bekend. Nu heb ik een splint sinds 5 dagen. In het radboud hebben ze de brug en een kies ernaast bijgeslepen en moest het goed zijn. Echter 2 dagen erna nog vreselijke pijn. Terug naar de tandarts, deze heeft de brug vlak gefreesd zodat er geen raakvlak was met de onder kiezen. De dag erna was de pijn er nog steeds. Deze pijn met oplopende hoofdpijn en inmiddels dikke wang en een dof gevoel was vanaf het begin aanwezig en ik gaf aan dat de middelste (nep) kies de oorzaak was. Mijn tandarts heeft uiteindelijk de middelste(nep) kies eruit gefreesd. Na een 1/2uur begon de pijn af te nemen. Na 4 uur was de gehele pijn weg. Voelde wel iets beurs aan maar echter na 1 dag was alles weg. De tandarts weet niet hoe dit kan. Ik ook niet, alles leek o.k. maar ben er wel blij mee, heb ik 6 weken mee rond gelopen. Op dit moment moeten de 2 noodvullingen,waarin een wkb is gedaan, nog dicht gemaakt worden. Het is wel zo dat nu 2 tanden verder, mijn voortand, begint te tintelen en licht pijn doet. Ik zie wel maar ervaring is inmiddels dat er weer een zenuw aangetast is. Volgend radbod komt dit ddor het jarenlang tandenknarsen.
Ik hoop dat mijn lang verhaal iemand helpt.
Groetjes
Christel
do, 01/27/2011 - 13:16 Permalink