Bleken van tanden en het plaatsen van kronen.

Author:
silvinja
Posted:
wo, 07/12/2017 - 14:41
Hallo allen,

Met veel vijven en zessen heb ik mijn tandarts zover dat ik mijn huidige kronen kan vervangen. Nu had ik aan mijn tandarts gevraagd of ik mijn nieuwe kronen kon aanpassen aan mijn gebit wanneer het was gebleekt, gezien ik niet blij ben met de huidige kleur van mijn tanden. Het hoeft niet spierwit te worden maar gewoon allemaal iets netter.

Mijn tandarts gaf aan dat dit onverstandig is gezien het resultaat van thuis bleken maar 2 weken aanhoud en mijn tanden niet meer met mijn kronen zullen matchen. Mijn vraag is klopt dit en zo ja, wat zou dan een goed alternatief voor mij zijn in dit geval?
silvinja

Als antwoord op door Lieneke

Dat idee had ik dus ook. Ik begin ook steeds meer aan de kennis van mijn tandarts te twijfelen, want eerst werd er erg moeilijk over het vervangen van mijn kronen gedaan en nu is het weer dat het bleken het probleem is. Ik zou graag een goede tandarts hiervoor willen vragen maar ik heb geen idee waar ik terecht kan en wat nu verstandig is. Misschien kan u mij hierin wat beter advies geven, gezien het om mijn voortanden gaat en ik pas 32 ben.
do, 07/13/2017 - 11:26 Permalink