Bleken met teleurstellend tot geen resultaat!

Author:
joke j
Posted:
vr, 10/15/2010 - 23:53
Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om mijn tanden te bleken. Getwijfeld tussen facings en bleken leek de tandarts bleken de beste optie. De behandeling uitgevoerd door iemand die in de praktijk kwam op commerciële basis (Bright Smile) . Mij bewust van dat het om een groot bedrag ging had ik toch andere verwachtingen . Behandeling werd namelijk niet volgens vooraf gaande nota uitgevoerd, zoals uitgebreide reiniging vooraf. In mijn beleving werd het ook afgeraffeld. Ik sprak praktijk wel op de afwijkende nota aan. Ook bij de behandeling heb ik gevraagd waarom het niet volgens de nota is gegaan. Ik heb de nota niet getekend, maar dat hoefde blijkbaar ook niet en dus werd er zonder deze een afspraak gemaakt.

Maar waar het vooral omdraait is dat resultaat minimaal is en zelfs twee tanden in 1 dag helemaal oude kleur terug hadden. Er is verteld dat er enigzins terugloop in kleur zou zijn. Maar ik neem toch aan dat binnen 1 dag niet normaal is. (Ik heb ik voorafgaand gesprek duidelijk mijn evt wantrouwen uitgesproken) Al helemaal niet het geld waard is. Daarnaast heb ik spijt, want ik liet juist door het vertrouwen in mijn eigen tandartspraktijk daar de behandeling uitvoeren terwijl ik elders goedkoper voor de zelfde behandeling uit was geweest. Hoe het beste met deze kwestie om te gaan? Is er iets van consumentenbescherming in een zaak als tanden bleken?
rsteven

Ik heb de uitgebreide test van de consumentenbond gelezen dat het veiliger is om thuis je tanden te bleken, omdat bij de tandarts soms een te hoge dosering wordt gebruikt om zijn tijd en dus de kosten te verlagen. Soms maken ze wel het bitje en geven ze het setje mee om thuis je tanden te bleken. En in jouw geval was het product misschien niet goed gekozen. Ook ik wilde wittere tanden en kwam de site TandenBleekHuis tegen. Met een van hun producten heb ik eenvoudig en veilig thuis mijn tanden gebleekt. Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg tevreden ben met het eindresultaat.
di, 11/16/2010 - 05:03 Permalink