bitje of laserbehandeling.....

Author:
annette 7466
Posted:
ma, 02/09/2009 - 13:20
Heb een aantal vragen over het bleken van tanden.Wil graag weten hoeveel een bitje[ en de kosten van het bleekmiddel] kost die je bij een tandarts laat maken, zie steeds verschillende prijzen.Hoe lang gaat het bitje mee? En ik twijfel over een bitje of een laserbehandeling; ik ben en een roker en drink veel koffie. Het voordeel van een bitje is dat als je tanden weer wat geler worden', je alleen bleekmiddel moet halen bij de tandarts. Dat lijkt me en goedkoper en je kunt het bijhouden. Of is het zo dat een laserbehandeling veel meer resultaat geeft?

Vriendelijke groet van Annette
vV

is geen laserbehandeling hoor, gewoon intensief licht om het bleekproces te versnellen.

Ik ben er zelf niet zo dol op omdat het moeilijker stuurbaar is, je zit gemakkelijk te wit, maar ja een bepaalde categorie mensen vind dat ""mooi"" (omdat het een valse indruk van ""gezond"" geeft meestal) met het thuisbleeksysteem (waarbij nableken inderdaad makkelijker en goedkoper is, en dat zal gezien de gewoontes ook regelmatig nodig zijn, sterker nog, wanneer je eenmaal gaat bleken zal het steeds sneller nodig zijn.. dus bedenk waar je aan begint) gaat het gelijdelijker en blijven de tanden vaak natuurlijker van kleur. Goedkoper is te stoppen met roken, want dat is de grootste boosdoener. het effect van koffie valt wel mee. Vaak zie je de tanden bij iemand die gestopt is met roken na verloop van tijd wel weer wat bijkomen van kleur, zodner te bleken. En bedenk dat je met het thuisbleeksysteem tijdens en een periode na het bleken niet moet roken, en andere zaken meot laten staan of er op zijn minst bij na moet denken wanneer je het drinkt.
ma, 02/09/2009 - 16:25 Permalink
vV

ahh, I stand corrected..! waarvoor dank. Maar laten we wel zijn, de meeste systemen waarvan mensen roepen dat het laser is, is wat anders. (heb ook wel eens de vraag gehad of ik weer met laser ging behandelen, net als de vorige keer, patienten bedoelden gewoon de halogeen (toen nog) composietlamp..)
di, 02/10/2009 - 08:03 Permalink
annette 7466

Er staat geen thuisbleeksetje maar een bitje van de tandarts... Weet niemand dan hoe duur zo'n bitje en het bleekmiddel is? van de tandarts dus. Overigens begrijp ik dat een thuisbleeksetje van bv de Witte Tandenwinkel niet zo geschikt is omdat het niet aansluit of is dat onzin?

Vriendelijke groet,
Annette
do, 02/12/2009 - 21:03 Permalink