big smile in valkenswaard

Author:
^^Angel^^
Posted:
do, 12/02/2004 - 01:26
heeft iemand wel eens van de kliniek big smile gehoord in valkenswaard???

ik heb binnenkort een consult daar (gratis!!)
graag wil ik wat info voor dat ik hier aan begin

groetjes chantal
hoi ja ik heb ervan gehoord ben er afgelopen maandag geweest om mijn gebit te laten zien en te vragen wat ik allemaal kan doen en wat de kosten ervan zijn als ik iets laat doen ik weet nu inmiddels wat meer maar ja blijft duur .
Groetjes Angel
vV

Je kan altijd ergens een second opinion aanvragen met hun plan in de hand.
Zijn uiteraard wel kosten aan verbonden, maar een goed begin is het halve werk denk ik, zoals de engelsen zeggen "better safe than sorry".

succes!

P.S. bij grote herstelwerkzaamheden wegens achterstallig onderhoud is het denk ik verstandig om de behandeling is verschillende stappen uit te voeren. Dus eerst basis herstel: gebitsreiniging, verwijderen van te slechte kiezen, opbouwen van te behouden kiezen/tanden, noodvoorzieningen. Na enige tijd pas overgaan tot de noodvoorzieningen.

Persoonlijk krijg ik kippevel van de verhalen die ik lees dat er even een plan van 15.000,= uit de mouw geschud wordt, en iemand binnen een paar maande volledig afbehandeld is. Aan de basis, namelijk waarom iemand lang niet geweest is, odf de oorzaak van verval van het gebit lijkt geen oog te zijn, met het risico dat de levensduur van het (dure) werk wellicht niet is wat zou moeten/kunnen.
do, 12/02/2004 - 08:49 Permalink