beugel of toch niet?

Author:
legolas
Posted:
di, 10/18/2005 - 15:18
Hallo,
Ik ben nu 17 bijna 18 jaar en heb toen ik 13 was een beugel gehad. Het was een blokbeugel... dus een soort blok tegen je gehemelte aan... Toen had ik naar een paar behandelingen de beugel per ongeluk stuk gemaakt en kreeg ik een buitenbeugel. Dat vond ik totaal niet fijn, dus na een paar behandelingen zei ik tegen mijn tandarts dat ik geen beugel meer hoef en dat mijn tanden al recht genoeg staan. Ze stonden toen nog redelijk recht als je van voren kijkt. En ik was er ook tevreden mee. Maar nu beginnen de voortanden steeds meer naar buiten te steken. En als je van de zijkant kijkt zie je het. Ik vraag me af of ik nu terug naar de tandarts kan gaan om een nachtbeugel te laten maken...Ik wil het liefst gewoon een nachtbeugel om de kosten te beperken. Hij had me in ieder geval geen nachtbeugel meer gegeven of zoiets later te voorkomen.

Alvast bedankt
Roxanne

hoi hoi,

Wij kunnen helaas vanaf hier gezien niet je dossier inkijken, en je gebit beoordelen. Wat je het beste kan doen is contact opnemen met je orthodontist, en dan vragen of je misschien een controle kan aanvragen om een nachtbeugel aan te vragen.

Hij is de beste die je gebit kan beoordelen, omdat hij je al heeft behandeld, en hij weet ook wat er hier voorafgaande van is gebeurt...

Groetjes Roxanne :smt006
di, 10/18/2005 - 18:20 Permalink