Beugel of implantant of facings?

Author:
Lotte1
Posted:
wo, 12/27/2006 - 19:58
Hi,

Ik heb vroeger een beugel gehad. Helaas staan mijn ondertanden weer helemaal scheef ondanks dat ik deze beugel altijd goed heb gedragen. Ik heb zelfs plaatjes gehad onder en boven! Nu heb ik een aantal jaren geleden geinformeerd omtrent een beugel. Dit zou 1,5 jaar duren en ik zou dan doorzichtige plaatjes kunnen krijgen maar dit zie je natuurlijk toch.. Ik probeer me te orientieren over eventuele implantanten of facings. Bij mijn ondergebit staan ongeveer 5 a 6 tanden schots en scheef en in mijn boven gebit heb ik een stift tand die te ver naar voren staat, wellicht komt dit doordat mijn ondertanden deze naar voren drukken of doordat de stift niet goed gezet is. Mijn vraag is of je met facings weer een 'recht'gebit kan krijgen en of de stifttand opnieuw geplaatst kan worden zodat de tand dan recht staat en niet naar voren nijgt. Of is het beter om implantanten te nemen. verder vroeg ik me af of iemand weet wat ongeveer de kosten zijn van facings of implantanten en wat een goede tandarts/plastische chirurg is die dit goed voor niet al te veel kan doen. Ik heb al advies gevraagd bij mijn tandarts maar hoor het ook nog graag van anderen..
mecánico para …

Hoi Nico
:smt003

kon het niet laten

Maaruh, als je je eigen tanden nog hebt zijn implantaten wel een megadrastische oplossing. Ik zou lekker gaan voor standcorrectie dmv facings en dan pas je de stifttand in het geheel aan.
Voor een grote standscorrectie is het misschien toch beter een orthodontist te laten kijken of dat niet toch een optie is. Je kan een verschil in standen corrigeren met facings maar dan worden de diktes dus veranderd. misschien is dat net te veel van het goede.

Bij scheefstand ondergebit is een orthodontische correctie doorgaans 7-10 maanden, de veranderingen boven idem, maar misschien is een combinatie geen slecht plan

nogmaals implantaten vind ik bij hethebben van eigen tanden en kiezen geen optie. lees: GEEN optie
wo, 12/27/2006 - 21:04 Permalink