Beste electrische tandenborstel?

Author:
Trojan Horse
Posted:
za, 08/29/2009 - 18:02
Hallo allemaal.

Ik ben opzoek naar de allerbeste electrische tandenborstel. Na veel zoeken heb ik de Oral-b triumph 9900, Oral-B Triumph Wireless Smartguide 5000 en philips sonicare tandenborstels evonden. Maar ik heb wel gelezen dat er onderzoeken zijn gedaan en er bleek dat roterende beter schoonmaken dan sonische. ik denk zelf dus dat het Oral-b wordt, maar alleen welke? wat is het verschil tussen de 9900 en de nieuwe 5000?

Alvast erg bedankt,
Troy
Spiegeltje

Gebruik de zoekfunctie van het forum eens of kijk anders hier: http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?f=15&t=14993

In de categorie waarin jij zoekt zijn het stuk voor stuk goede borstels, en ze gaan echt niet het grote verschil maken bij je mondhygiene. Een borstel met allerlei toeters en bellen, zoals een draadloos display'tje, het hoeft van mij allemaal niet. Kost geld, kan alleen maar stuk en je hebt er niks aan. Ik heb een eenvoudige borstel uit de Professional Care serie van Oral B en die bevalt goed. Beter nog zou ie zijn als er geen tweesnelheden opzaten want ik gebruik alleen de hoogste en druk wel een per ongeluk op die knop waardoor ik nog twee keer moet drukken om hem weer op snelheid te krijgen.
za, 08/29/2009 - 18:37 Permalink
marleeeeen

Hi,

Ik had altijd een oral b, dacht dat er niet echt verschil tussen borstels zat.... Totdat ik een sonicare flaxcare (philips) kado kreeg. Moets nogal wennen in het bigin (kriebelde zooo:) maar naar een week merkte ik daar niks meer van. NU na paar weken zijn mijn tanden veel witter! ik ben niet zo'n fan van wit-makende pasta's, dus voor mij een uitkomst. verder voelen me tandjes tandarts-glad;)

succes met zoeken!
do, 12/15/2011 - 12:48 Permalink