Beste cosmetische tandarts

Author:
gillionverstegen
Posted:
ma, 07/11/2011 - 02:05
Hallo allemaal,

Ik ben al een uurtje aan het rondsnuffelen op dit forum om uit te zoeken wat nu de écht goede cosmetische tandartsen van NL zijn. Zojuist kom ik erachter dat er geen namen gepost mogen worden op dit forum maar dat het slechts per email of PM mag, dus dan doe ik het zo maar even.

Korte uitleg van waar ik naar op zoek ben. Ik ben 32 jaar en heb geen hélé slechte of lelijke tanden. Wat ik wel heb is een hele mond vol met gevulde kiezen die ook nog eens dienst weigeren na 20 jaar want ik kan niet meer goed kauwen, 4 verstandskiezen die niet vervelen maar volgens mijn eigen tandarts er toch een keer uit moeten, en ontzettende schrik voor de tandarts. (ben al jaaaren niet meer geweest).

Wat ik nu wil is echt een keer flink in de buidel tasten om heel mijn gebit eens flink aan te pakken en te eindigen met een 'Hollywood like' gebit, dus alle oude vullingen eruit, nieuwe witte erin, verstandskiezen trekken en eindigen met mooie facings.

Zoals gezegd heb ik ontzettende schrik van de tandarts, dus ik wil eigenlijk een tandarts c.q. kliniek die lekker onder narcose kan werken zodat ik niets hoef te merken en wakker kan worden met een mooi Tom Cruise gebit. :)

Ik heb al heel wat zitten Googlen maar al de klinieken die ik vind beweren natuurlijk dat zij de beste zijn. Maar er gaat natuurlijk niets boven de ervaringen van mensen die het zelf ervaren hebben of in ieder geval de resultaten bij anderen hebben gezien.

Dus vandaar mijn vraag (en dan graag reageren per PM of email): wat is volgens jullie nu de allerbeste kliniek voor dit klusje als geld even buiten beschouwing mag worden gelaten?

Ik hoor graag van jullie!
vV

punt is: als je nu diep in de buidel tast, en ""kliniek"" zus en zo de zaak onder narcose opknapt, weet ik zeker (ook al stel je nu naar jezelf dat dat niet zo is..) dat je vervolgens vele jaren weer niet gaat. Korte termijn gaat OK, lange betwijfel ik.
Dus zou mijn advies een andere weg zijn, dus niets narcose, gewoon alles bewust (maar uiteraard verdooft) meemaken, dan is de motivatie om de zaak vervolgens daadwerkelijk te (laten) onderhouden stukken beter. Dus zaak een echte tandarts die angstpatienten behandeld te vinden. Die zijn ook gewoon goede tandarts. Al die ""klinieken"" heb je echt neit nodig...hier is een andere aanpak vereist, toekomst gericht.
ma, 07/11/2011 - 10:13 Permalink
grace

mijn ervaring is dat mensen die kiezen voor lekker makkelijk ook precies krijgen waar ze om vragen. doe dus geen moeite vv. Hele leven zit zo in elkaar, vooral als je duidelijk zegt dat je diep in de buidel gaat tasten. jow, zo pak je dat aan. Vooral niet in iets verdiepen, je zal wel gek zijn. welterusten...... :smt015
di, 07/12/2011 - 09:00 Permalink