beschadiging voortanden

Author:
Mystery
Posted:
di, 02/22/2011 - 14:31
Hallo allemaal,

Ik zit met 2 beschadigingen op allebij mijn voortanden, waarschijnlijk is dit gebeurt door uit een glazen fles te drinken en er tegen aan gestoot te hebben.
Nu heb ik 2 bruine strepen erop gekregen (pas was het schoongemaakt ,maar ze worden al snel weer vies) Wat kan ik hier aan doen, is er een mogelijkheid dat er een laagje overheen wordt gezet? Of zouden facings een oplossing zijn. Liever niet natuurlijk, maar het valt erg op omdat het me voortanden zijn.

Bvd. Mystery.
Mystery

Gelukkig is het weg gegaan door deze tip : Probeer eens voorzichtig het eraf te vegen met de punt van je metalen nagelvijl. Dus waar geen vijlkant aan zit, maar waar je je nagels mee schoonmaakt. Glazuur is vele malen harder dan metaal, dus dat zit wel safe. Komt het eraf?

Ik ben weer helemaal blij, was al bang dat ik aan de facings moest :oops:
di, 02/22/2011 - 15:29 Permalink
Mystery

Ik drink thee en koffie indd, maar het zijn echt groeven in me tanden door beschadiging ze zijn ook niet verticaal maar horizontaal :oops: Het is ook aanslag, alleen kwam het 2 weken na de schoonmaakbeurt al weer terug.. maar nu is het weer helemaal netjes. Ik kon er met de tandenborstel niet bij komen.

Alsnog bedankt :)
wo, 02/23/2011 - 11:04 Permalink