ben jij het echt?

Author:
wiehie193
Posted:
zo, 01/18/2009 - 15:34
Heeft iemand enig idee in hoeverre je gezicht verandert na een kaakoperatie? (verbreden bovenkaak, bovenkaak naar voren zetten etc). Ben heel benieuwd naar de antwoorden!
Lieneke

Leuke vraag!

Er zijn best wat mensen die na een ingreep met (ook) esthetische aard flink wat spychische problemen hebben gekregen. Niet zo zeer omdat ze niet herkend werden door vrienden/kennissen etcetc. Maar door een totaal andere benadering van bijvoorbeeld verkopers, kassajuffen etc etc. Het naar voren halen van de kin kan namelijk veroorzaken dat je er ineens een stuk slimmer uit ziet. Mensen verwachten dan dus dat je een intelligent persoon bent terwijl deze mensen er vroeger vanuit gingen dat je niet zo slim was. Dus deze mensen gaan je dan minder uitvoerig iets uitleggen en gaan er vanuit dat je het wel al begrepen hebt en meer van dat soort dingen.
Je kan ineens in een discotheek wel worden nagekeken terwijl je dat vroeger zelden overkwam. En hoe ga je daar dan mee om?
Je kan het dan dus als een behoorlijk mind-f#ck meemaken (excuser le mot) en sommigen kunnen dit niet aan en belanden bij de psych.

Over hoeveel mensen dit gaat en of dit voor jou ook zal gelden, dat kan ik niet beantwoorden.
zo, 01/18/2009 - 15:57 Permalink
wiehie193

Ik heb een nogal lang gezicht, met aanzienlijke kin, dus van mij mag het wel veranderen! Kaakverbreding kan miss wel positief zijn dan. Als het in mijn geval maar niet erger wordt.. Bedankt voor je reactie iig!
zo, 01/18/2009 - 16:06 Permalink