begripvolle tandarts gezocht

Author:
heleenh
Posted:
zo, 06/06/2004 - 12:40
Ruim twee jaar ben ik niet meer naar de tandarts geweest, onenigheid tussen twee tandartsen over behandeling was de aanleiding het is een erg lang verhaal dat ws te ver voert om hier te weer te geven. Voorheen altijd elk half jaar voor controle en naar mondhygieniste, nooit eens overgeslagen. Gebit is veel aan gedaan, bruggen en kronen. Kronen (4) (boven-voor) die ik heb zijn nu inmiddels meer dan 20 jaar oud (ik ben 45) en zijn aan vervanging toe, ik zoek dus een tandarts die thuis is in o.a. cosmetische tandheelkunde en met vel begrip want de drempel is erg groot wegens de ervaring paar jaar geleden.
Roxanne

je schrijft dat je een tandarts wilt, maar misschien is het wel makkelijk om neer te zetten waar je woont, dan kunnen wij wat meer voor je uitzoeken...!

Groetjes en veel succes :smt006
zo, 06/06/2004 - 15:21 Permalink
heleenh

Het zou inderdaad handig zijn geweest als ik er dat direct bij had gezet, maar ik zoek dus een tandarts in het oosten van het land omgeving achterhoek/twente. Het hoeft niet in mijn eigen woonplaats te zijn omdat daar juist twee tandartsen een conflict hadden over de gedane behandeling. Voor een goede tandarts ben ik bereid te reizen!
ma, 06/07/2004 - 08:45 Permalink