Begripvolle en betaalbare tandarts in Amsterdam gezocht.

Author:
chichi
Posted:
vr, 06/25/2004 - 18:05
Ik heb een enorm slecht gebit. Alle vullingen zijn eruit gevallen, en daarna niet vervangen. Dus die kiezen zijn of half, of al helamaal verdwenen. Het ergste zijn mijn voortanden; die zijn dus of verrot of afgebroken.
Kortom het ziet er vreselijk uit.
Nu wil ik dus eindelijk er iets aan doen. Maar aangezien ik geen tandarts heb op het ogenblik , ben ik op zoek naar een tandarts in Amsterdam die niet meteen steil achterover valt, of met een preek begint. Het zou natuurlijk ook fijn zijn als hij een beetje te betalen is, aangezien er nogal wat gedaan moet worden. Dus is er iemand met een soortgelijke ervaring, of iemand die gewoon een goede tandarts in Amsterdam weet? Ik zou het graag horen !
Daarnaast ook nog even een vraagje: ik heb op het net wat sites gezien van tandheelkundige klinieken; is dat wat? een goed alternatief voor een tandarts? handig om alles onder 1 dak te hebben? of is het geldklopperij?
En wat zijn de kosten als ik alles eruit laat halen, en een kunstgebit neem?
En wat als ik alleen voor de slechte gedeeltes een gegeeltelijk kunstgebit neem, en de rest zoveel mogenlijk laat staan? Of kan ik dan over een jaar weer beginnen. Aan implants hoef ik niet te denken, dat is te duur. Naar het buitenland voor een behandeling wil ik ook niet, en ik denk niet dat het ziekenfonds (basisverzekering Agis) ook maar iets betaald.
Dus dan is een geheel kunstgebit het goekoopste? Ook al ben ik nog maar 34 jaar, is het waarschijnlijk toch de beste oplossing? Zolang ik geen ouwewijvebekkie krijg.
Boel verwarde vragen; als iemand me antwoord kan geven op de eerste ben ik al blij.
chichi

Probeer eens dcpm.nl
Je kan je inschrijven via deze site voor een eerste consult. :smt001


Heb je persoonlijk goede ervaringen met deze tandarts? En zo ja, met welke precies? Want er werken meerdere tandartsen bij dit bedrijf.
In ieder geval bedankt voor je reactie!
wo, 06/30/2004 - 17:47 Permalink