angst

Author:
Wil Taverne-Massaar
Posted:
ma, 10/15/2001 - 15:15
Mijn vraag is als volgt:

Zijn er angst-tandartsen in de regio Utrecht?

Ik ben altijd elk half jaar naar de tandarts geweest, wel met bibberende benen, maar nadat
ik ben verhuisd, was er geen tandarts die nieuwe patienten aan wilde nemen. Na ruim twee jaar kon ik terecht bij een nieuwe tand-
arts maar......... ik durf niet meer.

Bij de gedachte in die stoel te moeten zitten breekt het zweet me uit. Ik denk steeds terug aan mijn 18, 25 en 35e jaar waarin ik wortelkanaal behandelingen heb gehad. Deze werden wel verdoofd maar, maar werkte niet en bij het opensnijden van mijn bovenkaak ging ik echt onderuit.
Maar ook bij het simpel boren van een kies, gaan echt zenuwscheuten door mijn hoofd. Ik voel mij een aansteller, toch is die pijn echt. Ik durf niet eens te bellen. Een e-mail sturen is nog net wat ik durf!!!!!!!!

Ik hoop goede raad te krijgen..........
Groetjes,
Wil
de digitale tandarts

In principe bestaat er geen opleiding voor angst-tandartsen. Er zijn echter wel tandartsen die zich toegelegd hebben op het behandelen van angstige mensen. Helaas werken veel van deze tandartsen in een centrum voor bijzondere tandheelkunde, waarvoor je een verwijzing nodig hebt.

Door het huidige tandartsen-tekort is het lastig om achter het adres van een angst-tandarts te komen.

Ik hoop dat een bezoeker van onze site, u een adres kan mailen. Of misschien dat een tandarts die onze site bezoekt u wilt uitnodigen!

Heel veel sterkte en ik hoop dat u een tandarts vind waarbij u zich op uw gemak voelt![ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2001-10-16 23:40 ]
di, 10/16/2001 - 23:39 Permalink