alles laten trekken

Author:
Francisca99
Posted:
za, 01/01/2011 - 16:07
Hallo,

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar allemaal.

Ik begin het jaar gelijk goed, want ik laat na jarenlange angst voor de tandarts en veel pijnlijke behandelingen donderdag alles trekken en krijg gelijk mijn protheses in.

Ik zie er verschikkelijk tegenop, en ben nu druk bezig mijn zenuwen onder controle te houden. Ik heb een week vakantie opgenomen van mijn werk en hoop dat dit voldoende is, zodat ik in ieder geval weer normaal kan praten als ik op mijn werk kom.

Heeft iemand hier ervaring mee?

groetjes Francisca.
geke58

Hoi...Hoi.....

Ik heb net als jou ook alles in één keer laten trekken in januari 2009.
Onder algehele narcose alles eruit en gebit erin...
Is me allemaal mee gevallen alleen had ik de pech dat mijn gebit totaal niet goed zat en ik dus een jaar later 2 implantaten onderin heb gekregen.
Maar ook nu zat het allemaal niet zoals zou moeten en bleek dat ik in de boven kaak te weinig bot had dus in september 2010 botopbouw gehad en nu as donderdag 6 januari gaan ze dan eindelijk de implantaten in de boven kaak plaatsen (onder volledige narcose) ik ben nl panisch voor tandartsen etc....
Als dat gedaan is hoop ik dan eindelijk eind mei klaar te zijn en mijn gebit op implantaten te kunnen dragen.
Mail me gerust .....
Groetjes Géke
za, 01/01/2011 - 22:27 Permalink
Francisca99

hai Géke,

Bedankt voor je reactie.

Dus donderdag word het voor ons allebei een spannende dag! :D Hoop dat me bespaard wordt wat jij allemaal na het trekken nog hebt moeten ondergaan, dat lijkt me helemaal erg. Wens je donderdag dan ook veel strekte!
Ik heb me er wel op ingesteld dat eten nog een hele tijd moeilijk blijft, maar kon jij na een week wel weer een beetje normaal praten? Ook heb ik van een collega gehoord dat de 1e keer dat je de prothese eruit moet halen ook een drama is, heb jij tips?

groetjes Francisca
za, 01/01/2011 - 22:45 Permalink