Advies en opinies gezocht! (+foto)

Author:
kerel
Posted:
ma, 10/15/2007 - 00:04
Hi allemaal, dit is mijn gebit:

http://img144.imageshack.us/img144/7022/tandjesuk2.jpg

Ben er niet geheel tevreden mee (jammer genoeg), en ik zocht eigenlijk naar commentaar op mijn gebit. Wat vinden jullie er van? Moet ik er iets aan laten doen? Ik vind ze zelf een beetje verkleurd en scheefstaand, moet ik ze laten bleken? Heb ik een beugel nodig o.i.d.?

Alvast bedankt!
vV

Tja... zoals gesteld door Lieneke, wij vinden hier niets van.. geen mening mbt esthetiek, het gaat er inderdaad om wat u er zelf van vindt..

En dan kan er wellicht een heel scala aan mogelijkheden genoemd worden, waardoor u door de bomen het bos helemaal niet meer ziet. Dus formuleer voor u zelf wat U stoort.
ma, 10/15/2007 - 10:06 Permalink
hello jozefien

je hebt dus 2 antwoorden van vakmensen. nu een van een leek op tandheelkundig gebied: je tanden zien er vlgs mij prima uit, niets aan doen zou ik zeggen, tja ik zie ook wel dat er iets scheef staat, maar moet alles perfect recht zijn? Mij stoort dat niet, maar stoort het jou? Dat is inderdaad de vraag, en dus gelijk ook mijn antwoord aan jou. Er kan veel tegenwoordig , je kan een beugel, facings en nog meer, maar of dat nodig is , dat bepaal jij. Tanden moeten heel en schoon zijn, daar zou ik wel goed opletten. Ben je niet tevreden, stel dan de vraag, van wat je echt wil, aan jouw eigen tandarts. :smt006
ma, 10/15/2007 - 13:03 Permalink