adres verwijspraktijk Rene Smit?

Author:
Tarra
Posted:
vr, 05/26/2006 - 15:20
Al heel lang ben ik ontevreden over mijn gebit (open beet en brug agv ontbrekende voortand) en wil er nu iets aan laten doen. Na hier en daar wat research, wil ik graag naar de verwijspraktijk van Rene Smit. Op internet kan ik echter nergens telefoon/webiste of adres vinden. Bij mijn eigen tandarts kom ik niet zover, die blijft maar vaag doen.
Mijn vraag is heeft iemand ervaring met hem en moet je perse door je tandarts worden doorverwezen of kan ik ook zelf contact opnemen?
de digitale tandarts

Dat is een tandarts van wie ik gehoord heb dat hij veel cosmetische behandelingen doet, volgens mij heeft hij zijn praktijk in Den Haag.
vr, 05/26/2006 - 15:54 Permalink
Lieneke

Studeerde in 1978 af aan de Gemeentelijke Universiteit van Amsterdam.
Hij is gespecialiseerd tandarts-gnatholoog (NVG) en Certified Specialist in Fixed Prosthodontics (AAFP). Hij heeft een verwijspraktijk in Den Haag voor Restauratieve en Cosmetische Tandheelkunde en de diagnose en behandeling van Cranio-Mandibulaire Dysfunctie.
René is vice-voorzitter van de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde, waarvan hij één van de oprichters is. Tevens is hij voorzitter van de Nederlandse Vereniging tot Bevordering der geSpecialiseerde Tandheelkunde, waarvan hij eveneens één van de oprichters is.

Verder is hij lid van een groot aantal nationale zowel als internationale beroepsverenigingen, waaronder de American Academy of Cosmetic Dentistry, de American Academy of Fixed Prosthodontics, de American Equilibration Society, hij is Boardmember van de Society of Occlusal Studies en Fellow van de International Academy of Gnathology.
Naast een aantal artikelen dat hij publiceerde, geeft hij lezingen en cursussen in binnen- en buitenland.

Even kijken of ik het adres kan opspeuren...
vr, 05/26/2006 - 16:01 Permalink
fransaki


Mijn vraag is heeft iemand ervaring met hem en moet je perse door je tandarts worden doorverwezen of kan ik ook zelf contact opnemen?


Je moet een horizontale verwijzing hebben van je tandarts, maar dat mag geen probleem zijn.

Voor adres stuur ik je een pb, want volgens mij mogen er geen namen enzo op het forum
vr, 05/26/2006 - 16:31 Permalink