2 scheve voortanden (boven)

Author:
groene
Posted:
do, 05/27/2004 - 17:22
Hallo,

Ik ben net 18 geworden, en een aantal jaren gelden, (ongeveer 2 jaar) heb ik een beugel gehad. Maar dit is niet helemaal goed gegaan.... :oops:
Om een lang verhaal kort te maken... Ik heb 2 scheve voortanden(zoals een haas) :( :-? :wink: , waar is me best aan erg...de rest heb ik geen last van...Ik heb geen zin om een beugel te nemen omdat dat weer een poos duurt. Is er geen makkelijke manier, waarbij er een soort van opperatie uitgevoerd word, waarbij de tanden recht gezet worden...En zo ja wat zou zoiets gaan kosten. Op zich lijkt me het heel makkelijk.. effe terug dieuwen en klaar.. maar zo zal het vast wel niet zitten :cry:
relax

hoi
je kan bij je tandarts vragen voor een facing
dan worden die schuine tanden afgeslepen en daarna met composiet weer in vorm gemaakt, zodat die 2 tanden weer recht zijn
zoek maar eens op het woord facing, of makkelijker vraag het je tandarts
wo, 07/28/2004 - 22:01 Permalink
dame

hallo

ik ben een meisje van 18 jaar en zit met een groot probleem .
ik heb twee scheve voor tanden die echt naar buiten toe staan het ziet er zo lellijk uit ik zit er echt mee ik wil geen beugel gaan dragen is er een andere oplossing ik heb de verhalen gelezen over facings enso maar het lijkt mij niet logisch dat het naar achtere gaat ofsoo ik weet het echt niet kan de laatste tijd niet eeens meer lache durf niet meer met mense te praten.
is er een andere optie dan beugel???? :(
zo, 11/07/2004 - 23:45 Permalink