Waar tanden bleken?

Author:
Dennis00FM
Posted:
ma, 04/12/2021 - 21:19
Beste professionals,

Mijn voorkeur gaat uit naar tanden bleken bij mijn eigen tandarts, maar vaak zie ik ook allemaal andere klinieken/plekken waar dit kan. Zit hier een groot verschil van kwaliteit in?

Zou op korte termijn mijn tanden willen bleken maar krijg over 4-5 maanden nog 2 implantaten. Hier hoef ik toch niet op te wachten?
Tandarts_Richa…

Vraag het aan de specialist op het gebied v d tanden.....de tandarts. Er is een groot verschil in materialen die gebruikt mogen worden, en door wie. Wil je voor een feestje, korte termijn , resultaat dan kan je een v d klinieken proberen. Kijk of er ook een tandarts in de kliniek aanwezig is.Door uitdroging heb je al gauw een resultaat maar dat is niet bevorderlijk voor de gezondheid v je tanden.Raadpleeg je tandarts voor langere termijn resultaat. Maar het is net als het kleuren v je haren..... Moet herhaald worden met bijkomende kosten wil je het resultaat behouden. Je kan eerst al beginnen met bleken. Dan kunnen de kronen op de implantaten op die kleur aangepst worden. Maar wat gebeurt er als je stopt met herhaal behandelingen. Dan passen de kronen niet meer bij je natuurlijke kleur. Wees tevreden zoals je bent....Cosmetische/plastische klinieken behouden hun bestaansrecht door al die ontevredenheid over uiterlijk.
vr, 06/04/2021 - 11:02 Permalink