Snap-on smile

Author:
zoleuk
Posted:
di, 12/07/2010 - 00:00
Hoi,

Ik heb gele tanden en baal daar al jaren van. Dit is een combinatie van slechte verzorging,medicatie en de geneugte van het leven. Ik ga twee maal per jaar naar de tandarts en naar de mondhygiënist. Het blijft een uitdaging voor mij maar krijg het niet goed in mijn systeem. Ik heb zitten kijken naar bleken. De prijs is best hoog en dan nog maar afwachten of het werkt. Ook heb ik wat vullingen in mijn voortanden en een hoektand die is opgebouwd uit composiet. Dit zal dus niet mee kleuren waardoor de kosten hoger worden wanneer het wel mooi wit word door bleken. Geld voor facings heb ik niet en zag iets over de snap-on smile uit Amerika. Ik kan niets vinden over ervaringen ect. Weet iemand of het er realisaties uit ziet ect ect?
Spiegeltje

Ik heb gele tanden en baal daar al jaren van. Dit is een combinatie van slechte verzorging,medicatie en de geneugte van het leven

Maar wat is "geel"? Veel mensen hebben van nature gele tanden en met het ouder worden raken ze nog geler. Eet- en drinkgewoonten kunnen dit proces versnellen maar evengoed zijn er genoeg mensen die geen koffie, thee of wijn drinken en niet roken en die toch gele tanden hebben.

Snap on smile ken ik helaas niet maar, afgaande op wat ik zie op de website, lijkt het me geen goede, definitieve oplossing: meer een marketing methode om mensen zo snel mogelijk aan de dure Lumineers te helpen. Na een tijdje deze noodoplossing te hebben gebruikt kun je, psychologisch gezien dan, immer niet meer met goed fatsoen terug naar de oude situatie met gele tanden.

'Snap on' maakt wel goed gereedschap trouwens :-).
di, 12/07/2010 - 11:07 Permalink
erik24

Whoehaha, wat erg zeg! Ik heb de filmpjes op youtube bekeken (niemand lacht zo breed dat je ook de tandvleesranden goed kunt zien...sluit waarschijnlijk niet mooi aan) maar dit is echt heel erg fake! Ik heb gebeld naar een kliniek die dit in NL voert, puur om te kijken wat zo'n carnavalsbitje nou moet kosten. Hou je vast; niet minder dan 840 euro per element (inclusief tandartsbezoek, uitgaande van alle zichtbare tanden.) Er wordt een afdruk van je gebit gemaakt door tandartsen die een speciale cursus voor de snap on-smile hebben gekregen en deze wordt opgestuurd naar de VS. Die sturen het weer terug en klaar is kees.
Nee, dan kun je beter doorsparen en porceleinen facings nemen of een laagje composiet als je t niet zo breed hebt (zoals ik:P)
vr, 02/11/2011 - 15:42 Permalink
Workie

Ik heb even gegoogled en het ziet er wel heel erg nep en plastic achtig uit. Zonde van het geld.

Een collega van mij vond ook dat ze gele tanden had, ikzelf vond van niet en heb bij haar kleur bepaald en uitgelegd dat ze een mooie A2 kleur wat ze ook zelf heeft kunnen vaststellen, maar dat ze ook een hele bleke huidskleur heeft. Daardoor lijken tanden ook vaak wat geler is mijn ervaring
vr, 02/11/2011 - 19:02 Permalink