slechte adem

Author:
Goudappeltje
Posted:
vr, 10/24/2003 - 12:01
Hallo, Ik heb erg last van een slechte adem. 's ochtends (dat is meestal normaal) maar ook de hele dag door. Ik poets mn tanden 3 soms wel 4 keer per dag en poets dan ook mn tong goed. Ik gebruik ook een tongschraper. De slechte adem blijft dan ook wel even weg, maar dat is meestal maar een kwartiertje/half uurtje na het poetsen,flossen,schrapen enz. Ik zit hier echt heel erg mee want ik durf niet meer in het openbaar te praten. Kauwgom helpt ook maar voor 5 minuutjes en andere mintsnoepjes ook. Ik kan toch niet de hele dag door mn tanden blijven poetsen? Heeft iemand een middel die echt goed werkt en die je gewoon offline kunt kopen bij bijv. de etos,kruidvat enz. Ik durf het niet tegen iemand anders te zeggen dus hoop ik dat ik via jullie een oplossing weet. Het beheerst echt mn leven. Iemand tips alsjeblieft? Ik weet waar het vandaan komt dus daar hoef ik geen uitleg over. Ik zou graag willen weten wat je eraan kunt doen. Of een naam van een middel die echt werkt. Ik ben 15 jaar en ik zie er heel erg tegen op om zo voor altijd door het leven te gaan. Alstublieft heeft iemand een middel die je niet via de tandarts,apotheek of iets anders kunt krijgen maar gewoon bij de drogist kunt halen?
Lieneke

Reinig je ook tussen je tanden met bijvoorbeeld een stoker? Zo niet, dan begin daar eens elke dag mee schoon te maken.
Verder is er een middeltje dat Halita heet. Dit spray je in je mond. Dit kan je bij de apotheek halen.
vr, 10/24/2003 - 13:17 Permalink
Kamille

Hoi,

Laat es foto's maken van je hele gebit om eventuele ontstekingen te kunnen traceren of juist uit te sluiten. Ontstekingen kunnen namelijk ook een slechte adem geven, ik spreek uit ervaring.

Succes,
Kamille
wo, 12/17/2003 - 13:45 Permalink
bangerik

Yep, me too, 1 ontstoken kies ( die overigens verder geen klachten gaf pas toen de tandarts eraan begon te rommelen, hahaha) en nu die kies weer gezond gemaakt is is mn nare mondgeur ook weg, alleen de incidentele knoflook van het eten is nog over :smile:
ma, 01/26/2004 - 21:18 Permalink