wordt het geen tijd voor een ballotage hier?

Author:
mecánico para …
Posted:
do, 06/07/2012 - 21:11
Lelici
Geregistreerd: wo jun 06, 2012 7:53 pm

Beetje overbodig dat gedoe met die vragenlijst.
Het is een momentopname. Volgende week kan ik medicijnen gebruiken, waar ik vandaag nog nooit van gehoord heb.
De tandarts zal toch steeds opnieuw bepaalde vragen over bijv. medicijngebruik moeten stellen als dat zo belangrijk is.

Ik ben al 20jaar bij dezelfde tandarts, en kreeg vandaag zo'n lijst voorgeschoteld. Ik heb ze maar ingevuld, maar de zin ervan zie ik niet....


Laatst bezocht: do jun 07, 2012 7:25 pm

Doe u verder geen moeite om hierop te reagerean. Ik kom nooit meer op dit forum terug.
Wat een zelfingenomen mensen zijn jullie, vreselijk!!


Schets van de situatie:
Open eens een twee jaar oud topic, loop wat om je heen te schreeuwen, ga weg
vergelijk het met een onbekend cafe binnen lopen, iedereen uitgaan jouwen, op tafel gaan dansen, tegen de bar zeiken, dan roepen dat wij eikels zijn en gauw wegrennen.
Aan dit soort mensen gaat Nederland ten onder. Overassertieve schreeuwlelijkerds met het idee dat ze de boel snappen. Ik ben voor ballotage en zou dit soort zeiksnorren graag verwijderd zien van de actieve ledenlijst. Noem het een stadion verbod, noem het censuur........maar de Lelici's op deze planeet verkloten het voor de echte vragenstellers.
Dan ben ik maar een doetje, maar wel eentje met een rechte rug.
Illuminus

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat er toch al een kandidaat genoemd wordt.......en ik mocht quoten 8)

http://www.kootenbie.nl/scans/akkermans.jpg

"Ik ben gepolst, ja!"

"Maar ik kan daar op dit moment nog niks over zeggen. Ik kan alleen zeggen dat er een verband werd gelegd tussen de naam Akkermans en 'n commissiepost! Welke post dat wordt? Daar kan ik u zoals u zult begrijpen nog geen mededeling over doen!"
za, 06/09/2012 - 00:13 Permalink
Miriam1978

Het is weer een wat anders dan 'pijn na een wortelkanaalbehandeling' en 'verstandskiezen trekken'. Daarmee wil ik zeggen dat ik wel vaak dezelfde onderwerpen zie verschijnen. De zoekfunctie wordt weinig gebruikt.
En inderdaad, Lieneke, heb ik ook de indruk dat men hier niet vies is van een beetje discussie. Dat geldt overigens ook voor mijzelf :).
za, 06/09/2012 - 11:12 Permalink
mecánico para …

Als er aperte onzin, slecht onderbouwde meningen en overduidelijk alleen op het emotionele wordt ingespeeld dooor iemand in een discussie, dan wil ik eerst de onredelijkheid aantonen en met een argument de angel uit het verhaal halen. Maar doorgaans zijn de inbrengers van het discussiepunt helemaal niet uit op weerwoord, ze willen een bevestiging van hun gelijk. Liefst onderbouwd met populisme en onderbuikgevoelens, maar zelden gebaseerd op feiten, rechten en plichten. Ook altijd leuk is dat er in termen van klant/koning wordt geredeneerd. Alsof ik geen inbreng in het grote geheel der dingen zou hebben.
Dat eindigt doorgaans in he said she said en wat ruige termen, meestal ook dat ze vertrekken en aansluitend gewoon weer terug mogen komen. Daarvan heb ik al vaker gezegd, moderator, trim dat sneller terug, je raakt er waardevolle schrijvers mee kwijt als je het forum laat volstromenmet dat soort berichten. Het stukje over oude discussies openen...... Ik zouzeggen, na 3 maanden mag je de boel standaard op slot zetten want de discussie gaat later niet echt door. En laat zo iemand dan maar zelf de moeite nemen iets op te schrijven ipv wat
aan te haken.
En als mensen denken, gatverr dat riekt naar censuur, dan zeg ik nee, dat
Zijn de spelregels van dit forum. Take it or leave it. Linksom of rechtsom, mij maakt het niet uit.
za, 06/09/2012 - 11:43 Permalink