wie weet waar ik moet zijn

Author:
ferdinand
Posted:
ma, 08/20/2007 - 12:50
GOEDE MIDDAG
ik heb een vraag omdat onze tandarts met vakantie was
moesten we naar een vervanger omdat mijn vrouw pijn had
de tandarts vroeg of wij geen tandarts hadden wat het was erg verwaarloosd ,
terwel mijn vrouw enkele maande geleden voor e 1000 aan behandelingen had gehad.
volgens deze tandarts zijn er behandelingen gedaan aan gebit die onnodig waren en bepaalde kiezen er al lang uit hadden gemoeten
ik heb onze tandarts gevraagd hoe dat zit maar geen goede uitleg waarom die gebeurt is.
ik wil me recht als de tandarts nodig en onzervulding is geweest.
wat wel het geval is volgens de noodtandarts.
waar kan ik terecht wie weet waar.

ferdinand
Traveller

Nog een toevoeging: zorg dat je alles schriftelijk krijgt. Vraag of de (nood en/of second opinion) tandarts hun diagnose van hetgeen mis is opschrijven en het juiste beeldmateriaal dat hun diagnose bevestigd erbij stoppen. Mocht het onverhoopt tot een juridisch traject komen, dan heb je het bewijsmateriaal. Zonder bewijsmateriaal sta je aardig machteloos.

Sterkte
Traveller
di, 08/21/2007 - 12:05 Permalink
vV

lekker zo`n vervangende tandarts die zijn mond niet kan houden. Die heeft in ieder geval de onderlinge gedragsregels geschonden..

In zo`n geval hoort ie toch echt zelf de eigen tandarts van de patient te informeren over zijn mening, liefst schriftelijk met het verslag van de behandeling die hij uitgevoert heeft. Hij kent immers de hele voorgeschiedenis niet. Daarnaast hoort ie zich te onthouden van commentaar richting patient, en alleen dat te doen waar de patient voor komt, namelijk bestrijding van de pijn klacht en de zaak zodanig stabiliseren dat het meekan tot de eigen tandarts er weer is. Ik zou zo`n vogel niet als waarnemer willen hebben..

Was het trouwens de normale waarnemer van de eigen tandarts, of viel de behandeling buiten de normale werktijden (dus avond of weekend?) en was het dan dus de spoedgevallendienst die het opknapte?

Ik ben erg benieuwd of hij/zij de ruggegraat heeft die bevindingen nu daadwerkelijk schriftelijk vast te leggen...

Het beste is gewoon eerst eens een second opinion, buiten werkgebied van beide andere tandartsen, en aan de hand daarvan verder zien.
di, 08/21/2007 - 12:36 Permalink