wie (liefst tandarts)kan mijn aub zsm antwoord geven???

Author:
laila
Posted:
ma, 01/15/2007 - 14:20
mijn moeder heeft in december een prothese laten zetten voor haar bovenkaak, mijn moeder had er al een (400 euro destijds voor betaald)maar hij zat niet goed vast en zat zo los dat deze steeds uit haar bovenkaak viel, toen na een tijdje uitgeprobeerd te hebben zei de tandarts dat ze er niks aan kon doen en er wel een oplossing was, nl. haar çollega kon een betere maken maar was wel wat prijziger!maar ze kreeg er iets moois vo terug! toen ik met ma mee was voor de afm. vroeg ik haar om informatie, en waarom zij dan niet eerder die collega had aangeraden? nou omdat mama dat niet wilde??mijn moeder wilde voor de goedkopere gaan, en daarbij kwam, de lege plekken van haar kiezen moesten eerst genezen??? terwijl ma zei dat zij gewoon deze had gedaan en haar niet eens voor een keuze had gezet?daarbij vond zij het heel bijdehand dat ik al die vragen kwam stellen want mijn moeder begreep haar best( mijn moeder spreekt niet goed nederlands nl, maar begrijpt wel alles wat tegen haar gezegd wordt!!)ik was daarom zo boos dus ik zei dat ze er rijk van werd dat ze mijn moeder maar alles kon aanpraten...maar ieder geval ben boos weggelopen en heb op de gang gewacht want ze ging een gips?gebit maken. ze had alles aan ma gevraagd over de kleur, afmeting voortanden etc!
eind december mocht ma eindelijk haar prothese ophalen! ma kwam lijkbleek terug!!want ze vond ze niet mooi, de voortanden waren veel te groot gemaakt! ik had weer een afsrpaak voor ma gemaakt, en daar zei ze tegen haar dat ze ze maar eerst eens moet uitproberen! maar dat heeft ze gedaan!!ze zitten goed!alleen de voortanden zijn echt groot!!(als je gewone kleine gewend bent!!)dus ma kreeg 2 wkn de tijd om erover na te denken! ze was er zo ongelukkig over!! dus ze vroeg of ik haar niet wilde bellen om ze terug te laten sturen??
toen ik haar belde deed ze heel koel, en zei dat zij ze prachtig vond! en dat het echt het mooiste was wat er te krigen was, ik ben wel beleefd gebleven en heb dus gezegd dat mijn moeder er zo ongelukkig mee is en dat ze ze niet in wil doen! wat denkt u dat ze tegen mij zegt???ik denk dat je moeder een beetje angstig is? en zelf niet zo goed weet wat ze precies weet...en dat ze er niets meer aan kan doen!en smijt zo de telefoon neer!!

ik ben hier echt zo boos over!!heb al vele instanties gebeld voor hulp, maar niemand die mij hier echt mee kan helpen tot ik deze site van iemand kreeg! mijn moeder is zo boos en verdrietig!!niet te vergeten dat ze nu binnen 1maand 800euro uit eigen zak!!moet betalen voor iets wat ze niet mooi vindt!!want ze zit ook al over haar verg. heen!!!

heeft iemand een goede raad voor mij???kan ik ergens een klacht indienen?moet ik het echt betalen ondanks alles of moet ze het terugnemen?? :oops:
mecánico para …

communicatie communicatie.
Ik zou deze posting eens met knip en plak naar een brief plaatsen: dan steeds korte zinnen maken.
die datum, dat gedaan, die tijd dat gedaan.......hoezo nu twee gebitten gemaakt etc. en dan opsturen en antwoord vragen
Koel doen en cool zijn zijn twee verschillende zaken. Als ze net tanden heeft getrokken en dan aansluitend een gebit heeft gemaakt, dan is er aan de houvats mogelijk weinig te doen in de eerste weken. Maar meteen een neiuwe maken levert ook een waardeloos resultaat op.
Overigens, als de tanden niet mooi zijn dan had ze dat natuurlijk ook kunnen zien, omdat er vaak een passen-in-was-fase is dan kan je alles veranderen. Heeft de tandarts dat gedaan? En zo ja, was uw moeder toen tevreden.........want heeft ze het niet gedaan dan is het een gemistte kans voor de tandarts. Heeft ze het wel gedaan en zei uw moeder volmondig "mooi" , dan kan je natuurlijk niet zoveel meer willen.

Overigens, zit het nu wel okee? want zelfs zonder al te veel sores kan je het gebrit nog van mooiere tanden, betere opstellinglaten voorzien. Leg het eens voor. Hoorn erop gooien als je kwaad bent levert doorgaans geen oplossingen op. En als je boos bent wordt elk antwoord wat je niet aanstaat als arrogant en koel ervaren.
Per brief moet je er toch een eind uit kunnen komen lijkt me.

succes
ma, 01/15/2007 - 14:34 Permalink
laila

bedankt voor uw reactie! tijdens het maken van een gips?gebit, dus de afm. heeft ze deze wel aan mn moeder laten zien, en mijn moeder zei toen ook, ik wil dezelfde afmeting, niet groter/kleiner. maar dit heeft de tandarts dus niet gedaaan?!die heeft gewoon gedaan wat zij dacht dat mooi was.

inmiddels is het dus een week nadat zij heeft opgehangen bij mij, maar de tijd van betaling dringt en ik weet echt nog steeds niet wat ik moet doen!

een brief zal denk ik ook niet zoveel uitmaken bij haar? aangezien ze ook al gelijk ophangt, denk ik niet dat ze de tijd zal nemen om nog een reactie terug te sturen...
di, 01/16/2007 - 11:24 Permalink
mecánico para …

Als u stelt dat het volstrekt niet aan de wensen voldoet en dat u de herkansingspoging ook niet als geslaagd ervaart, kan ze wel willen maar ze moet dan toch echt een oplossing zoeken. Een nota voor een niet gelukt werkstuk kan alleen als uw moeder zich ontrekt aan de behandeling, maar dat is het niet, dus..........
En een brief kan je ook even laten liggen, wie weet wat er gebeurde aan de andere kant van de lijn toen u belde?
di, 01/16/2007 - 12:36 Permalink