Wel/niet ondeugdelijke dienst???

Author:
anoniem1960
Posted:
di, 02/24/2009 - 12:35
Had in januari jl. afspraak bij tandarts voor de plaatsing van 7 kronen. Op de dag zelf bleken 5 van de 7 kronen zodanig niet te passen dat alle (voorbereidende) handelingen opnieuw moesten plaatsvinden. Is hier dan sprake van een 'ondeugdelijke dienst' of gebeurt dit wel vaker?? Neig zelf naar dit eerste, maar misschien is dat helemaal niet terecht.......
vV

het gebeurt niet zo vaak. maar een afdruk kan een keer vertrekken, of het gipsmodel bij uitgieten van de afdruk of of.. er zitten zoveel stapjes in het proces dat er best eens een keer iets mis kan gaan.

Is hier dan sprake van een 'ondeugdelijke dienst'
daar is pas sprake van als ondanks dat bij d etandarts bekend is dat de pasvorm niet goed is de kronen toch (hoe dan ook..) wel geplaatst worden..

Als ik het lees: doet ie gewoon zijn stinkende best, niets ondeugdelijks aan, integendeel zelfs. Ja jammer van de extra afspraken maar dat is slechts een relatief probleem voor zaken die wel heel erg lang moeten functioneren..

Neig zelf naar dit eerste, maar misschien is dat helemaal niet terecht.......
niet alleen niet helemaal terecht, maar zelfs helemaal niet terecht dat u daarnaar neigt.
di, 02/24/2009 - 13:04 Permalink
vV

wat is daar mis mee? U komt met een vraag, ik kom met een antwoord. Persoonlijk vind ik dat u middels de formulering van de vraag een probleem maakt (in ieder geval lijkt te maken) van iets wat eigenlijk geen probleem is, en dat komt in mijn antwoord ook naar voren. En dat is mijn persoonlijke mening, niets anders dan dat.

Lijkt mij niets mis mee. En zowel met vraag als antwoord zoals het er staat kunnen anderen ook wat , hoop ik tenminste.
di, 02/24/2009 - 14:14 Permalink