Wel of geen boete?

Author:
cem0w
Posted:
do, 07/08/2010 - 11:30
Hallo allemaal,

Twee weken geleden had ik een afspraak bij de tandarts voor een behandeling van 30 min. Ze zouden mijn oude vulling eruit halen en hem vervangen door een grotere (wegens nieuwe gaatje). Ik zou op dezelfde dag iets gaan doen met mijn stage, dus ik had me afspraak bij de tandarts ruim van te voren geannuleerd en verplaatst.
Hier komt het misverstand, ik had aan de telefoon begrepen dat mijn nieuwe afspraak op 8 juli plaats zou vinden om 10:10, meteen na de telefoontje heb de afspraak in mijn agenda gezet. Dus vandaag kom ik aan bij de tandarts, na een tijdje te hebben gezeten in de wachtkamer liep ik naar de balie, de receptionist zei dat mijn afspraak om 09:40 was en dat zij pauzen hebben van 10:00 tot 10:30, dus meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Toen ik 15min later thuis kwam ging ik maar even bellen om te vragen of ik een boete zou krijgen en hoe hoog die zou zijn, dit wist zij niet, ze zei dat er nog niks in staat en dat ik 'volgens haar' geen boete zou krijgen.

Wat ik me nu dus afvraag is of ze toch wel een boete in rekening gaan brengen omdat er nog iets niet verwerkt is, en hoe hoog deze zou zijn.

alvast bedankt
vV

in de eerste plaats is het geen boete. in de tweede plaats zou het kunnen, maar het hoeft niet. zou maar gewoon afgaan op wat de assistente gezegd heeft.
Wat het zou kunnen kosten? men mag 100% van d egeplande behandeling doorberekenen. dat is dus het maximum. Gebeurt zelden dat dat gedaan wordt, alleen bij mensen die duidelijk laten zien hun leven niet te beteren gaat het maximum op de rekening.
do, 07/08/2010 - 13:18 Permalink