wat te doen nu?

Author:
sjaan
Posted:
ma, 01/15/2007 - 21:06
Hallo mensen,

Dit is al me derde onderwerp hier(helaas). Zie garantie op knarssplint en advies gevraagd.
Probleem is dus me knarssplint. Hij is al drie keer kapot gegaan en krijg hiervoor iedere keer een rekening. Heb geprobeerd met de tandarts te praten maar dat werkte niet. Reageerde erg kort. Dat ging toen over een rekening van 45 euro. De dag nadat ik de splint ophaalde was ie alweer gebroken. :( Hij heeft hem de week erna gewoon bijgeslepen. Hij gaf toen ook aan dat het wel een risico was om de splint mee te geven zonder te passen. Paar dagen later ontving ik weer een rekening van 18,40. Een consult dus. Je snapt misschien dat ik hier niet blij mee was.
Hij zegt dus eigenlijk hiermee dat het mijn risico was.
Heb een beleefde brief gestuurd met daarin mijn verhaal. Nu heb ik vandaag een brief terug gekregen die niet erg vriendelijk was. Hij gaf tot twee keer toe aan dat ik best een andere tandarts mocht zoeken en dat ie het nog wel hoorde of ik dat zou doen.

Zo een heel verhaal. Mijn vraag is wat is mijn volgende stap. Ik kan dit niet over mijn kant laten gaan. Hij mag wel tandarts zijn maar beleefd zijn kan geen kwaad.

Alvast bedankt voor de reacties
vV

wijs hem eens op dit forum en de door u gestarte topics, en daarin gegeven antwoorden, komt ie misschien van zijn eiland af...
ma, 01/15/2007 - 21:21 Permalink
mecánico para …

Sjaan, als je dus vertrekt hoef je ook niet te betalen? want Bij afleveren van een spalk hoort nazorg vandiezelfde spalk en dat heeft ie gewoon niet geleverd. wat een janjurk zeg.
Overigens vallen brieven altijd hard op de mat en een briefje terug waarin je verzoek om hulp wordt gevraagd, niet of je een ander wilt zoeken. Concreet geeft ie aan de balen te hebben van de situatie maar je wel op te zadelen met een nota.........gewoon wel

Deze persoon hoeft niet te veel op medeleven te rekenen. Dus, even zoeken naar een regionaal tuchtcollege en het probleem voorleggen.
Want er is een probleem door hem/haar ontstaan en oplossen of pogen tot een oplossing te bieden is ZIJN/HAAR taak.
Deze kwast weet nog niet geheel hoe gedragsregels in elkaar steken en heeft naast een gebrek aan communicatie en spalk vervaardigen ook nog wat meer gebreken in de omgang.

Jammer voor het geheel maar dat soort moet je met gelijke munt betalen. Dus, aangeven dat je een klacht gaat indienen, dat je tot het moment van uitspraak wegens in gebreke blijven van het werkstuk (nooit inleveren) nu maar even gaat wachten op een moment dat je het bij dat college mag uitleggen.

Moet je eens kijken wat er dan gebeuren gaat.


En wie zei er ook alweer dat tandartsen elkaar altijd bijvallen hier?
ma, 01/15/2007 - 21:42 Permalink
sjaan

Ik niet!!!

Word er zo moe van. Snap niet dat die man zo in elkaar zit. Hij vergeleek het met een dokter. Dat als je buikpijn hebt en je krijgt de verkeerde medicijnen dat je dan ook twee keer een nota moet betalen.
Ben ik nou gek?
ma, 01/15/2007 - 22:08 Permalink
robinson

Bewijs van incompetentie.
Wat een o.tl.l,
hij maakt de fout door een niet goede splint af te leveren, waarschijnlijk ook nog een dieptrekplaatje.
Blijkt maar weer dat je in Nederland met "slecht" werk dubbel kunt verdienen.
ma, 01/15/2007 - 22:30 Permalink
mecánico para …

Effe Sjaan, heeft ie dat letterlijk in de brief staan? HAHAHAHA. als ie meeleest weet ie meteen wat ik vind........wat een loezer zeg. ja je leest het goed. loezer staat er!

Hee Robinson, zou ie wel tandarts zijn?
muahahaha, komma komma komma.........nee echt zeg.

Nee echt dit is te dol voor woorden, gewoon echt regionale tuchtraad laten meekijken naar dit verhaal. Dit slaat alles.
ma, 01/15/2007 - 22:41 Permalink
mecánico para …

uhm wat is een dieptrekplaatje? :oops:


iets waar je een gebitsbeschermer van maakt en geen splint. het ene is een kunstje het laatste is een kunst.
:smt006
ma, 01/15/2007 - 22:42 Permalink
sjaan

ja dat schreef ie echt. En ook of ik als me brug eruit zou vallen ook me geld terug zou vragen. Die is namelijk erg beschadigd door het knarsen. heb hem geloof ik 3 jaar en nu ziet ie pas dat het het beschadigd is :roll:
Dus waar moet ik nu met me klacht naartoe?

Ow en die uitleg van dat dieptrekding snap ik nog ff niet sorry.
ma, 01/15/2007 - 22:51 Permalink
vV

afhankelijk waar hij aangesloten is voor zijn klachtencommissie de NMT of ANT. Deze zijn gewoon op internet te vinden en kunnen u verder helpen.

Verder sluit ik mij aan bij de andere commentaren hier.

Een goede splint maken is inderdaad een kunst. Een fout toegeven en netjes rechtzetten blijkbaar ook.... En beiden blijkt hij/zij dus niet te beheersen.

Maar let op, er zijn mensen hier die beweren dat tandartsen elkaar toch de hand boven het hoofd houden... :smt002
di, 01/16/2007 - 08:18 Permalink
sjaan

Maar goed de tandarts krijgt natuurlijk wel gelijk zo. Door al dit gedoe zal ik wel een andere tandarts moeten gaan zoeken...Ben al zeker 10 jaar bij die man. Sinds dat er vorig jaar iets is voorgevallen tussen hem en mijn ouders doet ie dus zulke dingen. Heel apart.
di, 01/16/2007 - 09:25 Permalink
vV

even bellen waar hij is aangesloten, de klacht schriftelijk indienen. De NMT of ANT zal u daarbij begeleiden, aangeven waar de klacht heen moet etc.

Dit soort zaken altijd schriftelijk doen!! Teveel mensen blijven doormodderen met telefoontjes, meestal stopt het bij de assistente. Schriftelijk kunt u vaak beter verwoorden wat er loos is, wat de klachten zijn en wat er uw inziens anders moet. Daar kan dan geen twijfel over zijn, bij telefoontjes blijft er altijd de discussie wat er wanneer door wie nu wel of niet precis gezegd is...
di, 01/16/2007 - 09:59 Permalink
sjaan

Heb vanmorgen gebeld naar me tandarts om te vragen bij wel organisatie hij ingeschreven stond. Wat denkt u. naar nog eens gezegd te hebben hoe ik erover denk, laat ie zomaar ineens de rekening vervallen....
Bang?
wo, 01/17/2007 - 18:10 Permalink
mecánico para …

Ik zou zeggen, misschien zou het prettig zijn als u nu dit (vervallen van de nota) op schrift zet voor mij.....jahaa, en toch zou ik graag van u vernemen of u in staat bent op adequate wijze mij het knarsen dmv een splint, onmogelijk te maken
wo, 01/17/2007 - 19:00 Permalink
mecánico para …

de vraag die u stelde was trouwens niet of de nota verviel maar welke organisatie die was aangesloten
:smt006
wo, 01/17/2007 - 19:01 Permalink