Waar kan ik nu nog terecht!

Author:
heejil
Posted:
do, 08/23/2007 - 13:51
Voor mijn geschiedenis, zie topics onder 'problemen met tanden en kiezen'; 'Gat/breuk in wortekanaal' en 'Wat is wel en niet zichtbaar op een foto'.

Ik heb dus al een dikke maand erge pijn aan mijn voortand. Zowel mijn tandarts als de endodontoloog weten niet wat de oorzaak van de pijn is. Het liefst laat ik die bewuste tand trekken(zover ben ik inmiddels) maar daar willen ze geen van beiden iets van weten omdat ik dan niet van mijn pijn af zou zijn en het mogelijk alleen maar erger zou worden.

Volgens de endodontoloog is mijn probleem niet 'dentaal'. De meningen zijn nogal verdeeld over de foto's die gemaakt zijn in de afgelopen vier weken bij dienstdoende tandartsen ivm vakantie. De een zegt; 'Niks aan de hand(edondodontoloog), de ander zegt; 'De boel is daar duidelijk ontstoken'(dienstdoende en ook eigen tandarts). Wat moet ik hiermee!

Ik moet nu maar om de drie uur een pijnstiller nemen en afwachten. Afwisselend ibuprofen en paracetamol. Ik voel me van het kastje naar de muur gestuurt en ondertussen heb ik nog steeds pijn!

Welke wegen kan ik nu nog bewandelen om van mijn pijn af te komen? Iemand raad?
heejil

Dank voor je antwoord.

Ik ben de afgelopen maand bij vier verschillende tandartsen geweest waaronder mijn eigen tandarts en een endodontoloog en het gekke is dat alle drie 'gewone' tandartsen wél een ontsteking zien op de foto, behalve dus de endodontoloog! Die zegt dat er niks te zien is. En op de een of andere manier durven tandartsen dan niet meer hun eigen mening door te zetten ofzo? Die indruk krijg ik nu wel een beetje.

Weet niet of het een oplossing is om naar een andere tandarts te gaan. Die ziet waarschijnlijk ook wel een ontsteking, maar zodra hij/zij hoort dat de endodontoloog het daar niet mee eens is, houdt alles weer gewoon op blijkbaar.

Misschien moet ik eens naar een andere edodontoloog gaan voor een second opinion maar hier in de provincie zit er helaas maar één! Ik wil best naar de Randstad, maar als ik hoor hoe lang die wachtlijsten zijn! Dat hou ik zolang niet meer vol. :smt005
do, 08/23/2007 - 14:48 Permalink