waar kan ik met mijn klacht naar toe

Author:
dolfijntje
Posted:
zo, 10/05/2003 - 23:51
hallo,

wie weet waar ik met mijn klacht naar toe kan!
ik heb nl. 12 behandelingen gehad voor 3 zenuwbehandelingen, maar nog steeds heb ik in 2 kiezen een noodvulling, en de andere kies lag me noodvulling na 3 keer er weer na een dag eruit.
daarbij komt ook nog dat de tandarts gewoon te weinig tijd voor mijn behandelingen nam dus ik stond na iedere ENDO weer na een min. of 20 buiten met een torenhoge rekening!
en ook nog eens dat ie een kies zover uitgeboord heeft dat aan de binnenkant nu me kies voor de helft is afgebroken en bij de andere aan de binnenkant haast tot aan me gehemelte heeft weg geboord cq geslepen!
er werd me ook aangeraden om naar de mondhygieniste te gaan en daar zijn een paar testen gedaan om te kijken hoever me bot weg was in me gebit en daarbij besloten om mijn tandsteen onder narcose weg te halen, maar omdat ik dat niet in 1 of max. 3 keer kon betalen mocht ik die behandelingen niet ondergaan, met als conclussie dat me tandsteen daar nog steeds zit e.d.
ik heb het hier met de manager van de tandartsen praktijk erover gehad maar die vind dat de tandarts gelijk heeft en me goed behandeld heeft terwijl ik dat totaal niet vind want ik heb al een keer eerder een zenuwbehandeling gehad en die verliep heel anders dan deze!!!!!
conclussie ze hebben me daar eruit geschreven terwijl er nog 3 zenuwbehandelingen afgemaakt moeten worden, en ik nu nog steeds met een grote gat in me kies zit waar een zenuwbehandeling is gedaan maar nooit afgemaakt! en dus ook geen noodvulling meer inzit.
ik ben het totaal niet mee eens zoals hun me behandeld hebben, en wil dit uit laten zoeken door een onpartijdige deskundige. nu zit ik zonder tandarts en in heel spijkenisse, en rotterdam e.o neemt geen enkele tandarts meer nieuwe patienten aan dus ik zit verlopig nog met mijn problemen in me mond!
wie o wie kan me hiermee helpen.
admiraal

schrijf een zakelijke brief met uw punten van ontevredenheid.Vraag om antwoord binnen 3 weken. Vraag ook bij welke klachtencommissie de tandarts is aangesloten.
Een endo binnen 20 minuten is wel raaaaaaaaazendsnel.
wo, 10/08/2003 - 22:31 Permalink
dolfijntje

ik heb ze toen een brief geschreven maar ze belde me op om te zeggen dat ze nisk verkeerds gedaan hebben en dat die manager achter de behandelings wijze staat van de tandarts!!!!!

dus nu kan ik niet eens meer langs voor bv. pijn ook omdat ik geen vertrouwen meer in hun heb, maar ook omdat hun me uitgeschreven hebben dus met andere woorden me kies waar de noodvulling uit is mag maar weg rotten!
wo, 10/08/2003 - 23:25 Permalink